کد خبر: 423214
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۸۹ - ۰۹:۰۴
استاندار زنجان گفت: مردم استان زنجان سه‌شنبه میزبان رئیس‌جمهور و هیئت دولت هستند.
به گزارش فارس، محمد رئوفی‌نژاد یکشنبه شب در نشست خبری در استانداری زنجان اظهار داشت: دور سوم سفر هیئت دولت به استان زنجان با رویکرد فرهنگی و هنری صورت می‌گیرد.
وی با تاکید بر آماده بودن فضای استان برای میزبانی هیئت دولت، اذعان کرد: تحقق بیش از 80 درصدی مصوبات دور دوم سفر هیئت دولت به استان یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های انتخاب استان برای دور سوم سفر بوده است.
استاندار زنجان با بیان اینکه استان زنجان در هر زمینه‌ای آمادگی کامل برای میزبانی هیئت دولت را دارد، ادامه داد: روز سه‌شنبه و چهار‌شنبه دوم و سوم آذر، مردم زنجان میزبان رئیس‌جمهور و هیئت همراه خواهند بود و امید داریم در این فرصت شاهد مصوبات خوبی در راستای توسعه استان باشیم.
وی استقبال از رئیس‌جمهور در فرودگاه، استقبال مردم در مسیر مشخص شده در شهر، دیدارعمومی رئیس‌جمهور با مردم در استادیوم ورزشی کارگران، جلسه کارگروه فرهنگ و هنر، جلسه هیئت دولت با مدیران، دیدار با خانواده‌های شهدا و ایثارگران، گفت‌وگوی زنده با صدا و سیمای مرکز استان، دیدار با منتخبین استان و مصاحبه جمع‌بندی و پایان سفر را از جمله چهار‌چوب‌های کلی سفر در این دو روز عنوان کرد.
رئوفی‌نژاد ساعت 9 صبح سه‌شنبه را ساعت استقبال مردم در مسیر میدان جهاد، بلوار استقلال، سبزه‌میدان، چهارراه انقلاب، خیابان سعدی و استادیوم کارگران اعلام کرد و گفت: ساعت سخنرانی رئیس جمهور در استادیوم ورزشی کارگران در جمع مردم 10.5 صبح است.
وی با اشاره به جلسه کارگروه فرهنگ، جلسه هیئت دولت و دیدار با خانواده‌های شهدا در روز سه‌شنبه، اظهار داشت: دیدار مدیران با رئیس‌جمهور و دیدار با منتخبین استان در روز چهار‌شنبه می‌شود.
استاندار زنجان با تاکید بر اهمیت حضور وزیران در شهرستان‌ها، گفت: دیدار مردمی، بهره‌برداری از پروژه‌ها، جلسه شورای اداری شهرستان و گزارش از وضعیت شهرستان‌ها از برنامه‌های در نظر گرفته شده برای وزیران در شهرستان‌های استان است.
وی انتخاب وزیران را با توجه به مسائل و مشکلات مربوط به هر شهرستان دانست و عنوان کرد: وزیر صنایع و‌ معادن برای ابهر، وزیر جهاد کشاورزی برای طارم، وزیر نفت برای خدابنده، وزیر تعاون برای خرمدره، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی برای ایجرود و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ماهنشان در نظر گرفته شده‌اند.
رئوفی‌نژاد با بیان اینکه وزیران در شهرستان‌ها بر اساس اصل 127 قانون اختیارات تام دارند، افزود: هر تصمیمی که وزیران در شهرستان‌ها اتخاذ کنند، مصوبه هیئت دولت خواهد بود.
وی جمعا 25 طرح و پروژه اقتصادی و عمرانی را در این سفر آماده برای بهره‌برداری و گلنگ‌زنی عنوان کرد و ادامه داد: 12 طرح از مجموع 25 طرح به ارزش 6 هزار و 591 میلیارد تومان و با اشتغال 638 نفر به صورت مستقیم و 462 نفر اشتقال غیر‌مستقیم ایجاد می‌کند.
استاندار زنجان 9 طرح از مجموع 25 طرح را آماده گلنگ‌زنی بیان کرد و افزود: این طرح‌ها به ارزش 241 میلیارد تومان، یک‌هزار و 577 نفر اشغال مستقیم و 3 هزار و 565 نفر اشتغال غیر مستقیم ایجاد خواهد کرد.
وی بهره‌برداری از خط انتقال 63 کیلوواتی برق و خط انتقال گاز 12 اینچی به طارم، مجموعه ورزشی بانوان زنجان و بهره‌برداری از طرح فولوتاسیون را در ایجرود جزو چهار طرح بسیار مهم آماده برای افتتاح در دور سوم سفر هیئت دولت به استان نامید.
رئوفی‌نژاد با اشاره به 30 ستاد در سطح شهر برای رسیدگی به مسائل و مشکلات مردم خاطرنشان کرد: مردم استان زنجان می‌توانند با شماره تلفن 111 برای ارتباط با 30 ستاد بررسی مشکلات و خواست‌های مردمی پیگیر درخواست‌های خود باشند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار