کد خبر: 422758
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۰
رئیس جمهوری ترکیه تصریح کرد:سامانه دفاع موشکی ناتو نباید ایران را به عنوان تهدید تلقی کند و به نظر می رسد که در این باره میان اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی توافقی صورت گرفته است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،به نقل از خبرگزاری فرانسه؛ "عبدالله گل" روز جمعه پیش از ترک آنکارا برای حضور در نشست ناتو در لیسبون در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: سامانه دفاع موشکی ناتو نباید ایران را به عنوان تهدید تلقی کند و به نظر می رسد که در این باره میان اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی توافقی صورت گرفته است.

وی افزود: یقینا مخالف این موضوع هستیم که کشوری به عنوان تهدید تلقی شود و به نظر می رسد که درخواست ما مورد قبول واقع شده است.

عبدالله گل تاکید کرد: ترکیه نمی تواند به پروژه ای بپیوندد که کشوری خاص را مورد هدف قرار داده است. این پروژه باید تمام اعضای ناتو را بدون استثنا مورد پوشش قرار دهد.

بر اساس این گزارش رهبران 28 کشور عضو ناتو روز جمعه در لیسبون گردهم آمدند و امروز شنبه نیز درباره برنامه استقرار یک سپر دفاع موشکی جدید در سراسر اروپا رایزنی می کنند.

اظهارات رئیس جموری ترکیه همچنین در حالی مطرح می شود که "آندرس فوگ راسموسن" دبیر کل ناتو اخیرا در گفتگو با روزنامه "ولت آم سونتاگ" در پاسخ به این پرسش که آیا در بیانیه نهایی نشست ناتو از ایران به عنوان تهدید نام برده خواهد شد؟ گفت: نیازی به نام بردن از هیچ کشور خاصی نیست و تمامی 30 کشوری که از موشکهای بالستیک برخوردارند می توانند برای اروپا تهدید تلقی شوند.

کشورهای موافق استقرار سپر موشکی عقیده دارند که استقرار سامانه دفاع موشکی می تواند اروپا را از نیاز به استقرار بمب های اتمی در آن بی نیاز کند و این در حالی است که فرانسه ادعا دارد که استقرار سامانه دفاع موشکی موضوعی جدا از سرنوشت تسلیحات هسته ای در اروپاست

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار