کد خبر: 422748
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۸۹ - ۱۰:۰۳
سخنگوی رزمایش مدافعان آسمان ولایت3 عملیات حجم انبوه آتش توپخانه‌ای و بکارگیری سیستم‌های موشکی را از جمله مهمترین برنامه‌های آخرین روز این رزمایش عنوان کرد.
به گزارش فارس، امیرحمید ارژنگی سخنگوی رزمایش بزرگ مدافعان آسمان ولایت3 در آخرین روز (شنبه) از برگزاری این رزمایش باحضور در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات صورت گرفته روز گذشته توسط سامانه‌های پدافندی علیه پرنده‌های مهاجم این روز را روز شکار هواپیماهای بدون سرنشین عنوان کرد و گفت: پس از هجوم گسترده انواع پرنده‌های مهاجم دشمن فرضی یگان‌های پدافندی با استفاده از سامانه‌های توپخانه‌ای و موشکی برد کوتاه که در معابر نفوذی و در اقصی نقاط کشور مستقر بودند با آتش پرحجم خود توانستند بیش از 10 فروند از این هواپیماهای بدون سرنشین را که به قصد حمله به مراکز حساس، حیاتی، صنعتی و جمعیتی هجوم آورده بودند در نقاط مختلف منهدم کنند.
ارژنگی همچنین به تهاجم سنگین هواپیماهای شکاری بمب‎افکن دشمن اشاره کرد و گفت: در موارد زیادی اعلام وضعیت قرمز از طرف یگانها ابلاغ و بلافاصله عملیات مقابله با این هواپیماها با استفاده از سیستم‌های پدافندی اعم از توپخانه و سامانه های موشکی برد متوسط و برد کوتاه آغاز شد.
وی ادامه داد: همچنین در بیش از 30 مورد عملیات قفل روی اهداف انجام شده و با اخطارهایی که از طریق سامانه های توپخانه‌ای داده شد هواپیماهای متخاصم مجبور به عقب‌نشینی شدند.
سخنگوی رزمایش خاطرنشان کرد: در بخش دیگری از عملیات استفاده از هواپیماهای رهگیر پدافندی را داشتیم که با فرمان صادره از طریق شبکه یک‎پارچه قرارگاه پدافند هوایی این هواپیماهای آماده از یگان های مختلف به پرواز درآمده و با انجام عملیات رهگیری با استفاده از تاکتیک‌هایی که از طریق افسران کنترل شکاری مستقر در رادارها صورت گرفت به طرف هواپیماهای مهاجم هدایت و با رهگیری و هشدار آنها را به عقب راندند.
ارژنگی به انجام موفق عملیات آماد‌رسانی، قطعه‌رسانی، نگهداری و تعمیر در محل در کوتاهترین زمان ممکن در پهنه کشور اشاره کرد و افزود: باتوجه به گستردگی یگان‌های پدافندی در نقاط سخت و صعب‌العبور این عملیات به نحو شایسته انجام و بخشی از توان قرارگاه پدافند هوایی برای اجرا در زمان بحران به منصه ظهور رسید.
وی همچنین به آمار ثبت‎شده از سوی سامانه‌های راداری طی 24 ساعت گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: کل مسیرهای رؤیت شده توسط رادارها 2هزار و 891 مورد بود و از این میان 2هزار و 172 مورد شناسایی پرنده‌ها را داشتیم.
سخنگوی رزمایش ادامه داد: 645 مورد اخطار و کنترل نسبت به هواپیماهای ناشناس صورت گرفت و کل گزارشات دیده‎بان‌های حاضر در رزمایش 10هزار و 608 مورد است.
ارژنگی ادامه داد: امروز نیز عملیات حجم آتش انبوه در ارتفاع پایین و نیز استفاده از سیستم‌های موشکی برد کوتاه و برد متوسط را خواهیم داشت که حجم عملیات رهگیری کشف و درگیری امروز نیز بالا خواهد بود.
وی در پایان به عملکرد موفق مراکز فرماندهی و کنترل تاکتیکی در روز گذشته اشاره کرد و افزود: این مراکز توانستند به خوبی با حضور در مناطق مختلف عملیات‌های انجام شده را هدایت کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار