کد خبر: 420496
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۸۹ - ۱۹:۱۵
هزاران نفر از کارکنان بی‌بی‌سی در اعتراض به میزان و نحوه پرداخت حق بازنشستگی در صندوق کارکنان، اعتصابی 48 ساعته برپا کردند.
این اولین اعتصاب 4 هزار نفری از دو اعتصاب از پیش تعیین‌شده خبرنگاران بی‌بی‌سی به شمار می‌آید که عمدتاً در اعتراض به طرح‌های جدید این شبکه تلویزیونی و رادیویی درباره میزان و نحوه پرداخت حق بازنشستگی توسط کارکنان به صندوق مربوطه صورت می‌گیرد.
به گزارش پرس تی وی، مقامات بی‌بی‌سی برای جبران کسری یک و نیم میلیارد پوندی صندوق بازنشستگی این شبکه، اصلاحاتی را در طرح‌های بازنشستگی انجام داده‌اند.
از جمله این اصلاحات افزایش میزان حق بازنشستگی پرداختی از سوی کارکنان و همچنین بالا بردن سن بازنشستگی آنان از 60 به 65 سال است.
اتحادیه ملی خبرنگاران انگلیس اعلام کرد، در اعتراض به تصمیمات مقامات بی‌بی‌سی، اعضای این اتحادیه دو اعتصاب 48 ساعته در روزهای پنجم( دیروز) و ششم و همچنین پانزدهم و شانزدهم نوامبر برگزار خواهند کرد.
کارکنان بی‌بی‌سی علاوه بر دو اعتصاب برنامه‌ریزی شده، درباره اعتراض‌های مشابه پیشتر نیز هشدار داده‌اند که احتمال توقف کار و فعالیت در ایام کریسمس از جمله آنان است.
جرمی دیر دبیرکل اتحادیه خبرنگاران انگلیس درباره این اعتراضات گفته است: افزایش مخالفت‌ها علیه پیشنهاد بی‌بی‌سی منطقی است. این پیشنهاد به معنای کار و زمان کاری بیشتر و دریافت حقوق کمتر است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار