کد خبر: 417786
تاریخ انتشار: ۲۸ مهر ۱۳۸۹ - ۱۹:۳۳
نتانیاهو دستور گسترش شهرک ها را صادر کرد

در حالی که رئیس تشکیلات خودگردان تلاش می‌کند با توسل به طرف امریکایی مذاکرات مرده سازش را احیا کند نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با ساخت 100 هزار واحد مسکونی جدید در سراسر اراضی اشغالی موافقت کرد.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا)، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در نشستی با دفتر رؤسای هماهنگی که طرحی مبنی بر ضرورت گسترش شهرک‌ها ارائه کردند، با ساخت 100 هزار واحد مسکونی جدید در سراسر اراضی اشغالی فلسطین موافقت کرد.
در همین راستا منابع عبری از تدوین طرح ساخت 17 هزار واحد مسکونی جدید طی مراحل مختلف در قدس اشغالی و کرانه باختری خبر دادند. روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت نوشت: 4900 واحد مسکونی جدید قرار است در قدس و مابقی در کرانه باختری ساخته شوند. این روزنامه افزود: 11540 واحد مسکونی در کرانه باختری در مراحل مختلف از تصمیم‌گیری در کمیته‌های برنامه‌ریزی و ساخت قرار دارند.
تلاش عباس برای احیای مذاکرات
این در حالی است که منابع خبری از رایزنی محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان با جورج میچل فرستاده ویژه رئیس جمهور امریکا به خاورمیانه برای احیای مذاکرات سازش خبر می‌دهند.
به گزارش خبرگزاری فلسطینی «سما»، ‌«نبیل ابوردینه» سخنگوی ریاست تشکیلات خودگردان گفت که جورج میچل شب گذشته در تماس تلفنی با محمود عباس تحولات روند متوقف شده سازش در سایه لجاجت‌های اسرائیل را بررسی کرد.
میچل تأکید‌ کرد که تماس‌های دولت امریکا‌‌ ‌با اسرائیل در خصوص ادامه توقف شهرک‌سازی برای از سرگیری روند سازش ادامه دارد. وزرای خارجه عرب در اجلاس اخیر کمیته پیگیری طرح صلح عربی در شهر «سرت» لیبی با اعطای مهلت یک‌ماهه به امریکا‌‌ ‌برای ادامه تلاش‌های خود جهت متقاعد کردن رژیم صهیونیستی برای توقف شهرک‌سازی و ادامه مذاکرات مستقیم سازش با تشکیلات خودگردان موافقت کردند.
معاون اتحادیه عرب: تاریخ اسرائیل آکنده از افکار فاشیستی است
از سوی دیگر اتحادیه عرب خواستار وادار کردن دولت اسرائیل به توقف سیاست‌های نژادپرستانه و تحریک‌آمیزش علیه ملت فلسطین‌ به ویژه تداوم شهرک‌سازی‌ها در اراضی اشغالی فلسطین و اصرار بر یهودی‌سازی شهر قدس و نابودکردن تاریخ عربی و اسلامی آن شد.
محمد صبیح، معاون دبیر کل اتحادیه عرب در امور فلسطین و اراضی اشغالی عربی اظهار داشت: تاریخ اسرائیل آکنده از افکار فاشیستی‌،‌ نژادپرستی و جنایت علیه ملت فلسطین است.
وی با محکوم کردن کنفرانسی که به دلیل سالروز تأسیس سازمان یهودیان جهان در قدس اشغالی برگزار می‌شود، افزود: این کنفرانس در زمانی بسیار خطرناک برگزار می‌شود زیرا دولت اسرائیل برای به شکست کشاندن مذاکرات و تخریب روند صلح تلاش می‌کند و چنین کنفرانس‌هایی نژاد پرستانه است و برای روند صلح و همزیستی در منطقه مضر است.
در همین حال چین از طرح رژیم صهیونیستی برای ساخت واحدهای مسکونی جدید در قدس ابراز تاسف کرد.
سخنگوی وزارت خارجه چین تصریح کرد: چین در قبال توقف مذاکرات میان تشکیلات خودگردان فلسطین و اسرائیل ابراز نگرانی کرده و اسرائیل را به مسئولیت‌پذیری و ایجاد شرایط مناسب برای پیشبرد روند صلح دعوت می‌کند.
ادعای «یدیعوت آحرونوت» و تکذیب «شعث»
روزنامه یدیعوت آحرونوت رژیم صهیونیستی مدعی شد که تشکیلات خودگردان شرایط جدیدی را در رایزنی‌های اخیر خود با امریکایی‌ها مطرح کرده است.
به گزارش این روزنامه شرایط جدید تشکیلات خودگردان در عوض عدم توقف شهرک‌سازی‌های اسراییل در بندهای متعددی مطرح شده است. تحریم کالاهای تولید شده در شهرک‌های غیرقانونی اسرائیل از سوی امریکا و اتحادیه اروپا، بازگرداندن جایگاه سیاسی تشکیلات خودگردان در قدس شرقی شامل بازگشایی دفاتر جنبش فتح که در جریان انتفاضه تعطیل شده‌اند، سیطره تشکیلات خودگردان بر گذرگاه‌های غزه، ‌آزادی دسترسی تشکیلات به بحرالمیت، افزایش کمک‌های اقتصادی به تشکیلات خودگردان، خروج نیروهای امنیتی اسراییل از مناطق «بی» و «سی» واقع در کرانه باختری و تسلیم این مناطق به نیروهای تشکیلات خودگردان شروطی هستند که یدیعوت آحرونوت مدعی طرح آن از سوی مقامات تشکیلات خودگردان در مذاکره با مقامات امریکایی شده است. این روزنامه اشاره کرده تشکیلات خودگردان خواستار آن است که دولت امریکا موازنه را در امتیازدهی به دو طرف مذاکرات رعایت کند.
از سوی دیگر نبیل شعث عضو هیئت مذاکره کننده تشکیلات خودگردان با رد ادعای رسانه صهیونیستی درباره وضع شروط جدید برای ادامه مذاکرات از سوی تشکیلات خودگردان گفت: ما تنها دو شرط را برای بازگشت به مذاکرات مطرح کردیم: توقف شهرک‌سازی‌ها در تمام اشکال آن و پایان دادن به محاصره غزه.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار