کد خبر: 416538
تاریخ انتشار: ۲۳ مهر ۱۳۸۹ - ۱۱:۵۰
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اعلام اینکه زمین‌خواری به یکی از مهم‌ترین عامل فساد در کشور تبدیل شده است، گفت: اجرای درست هدفمندی یارانه‌ها جلوی کارشکنی افراد مخل نظام را می‌گیرد.
به گزارش فارس، مصطفی پورمحمدی در جلسه شورای اداری استان فارس در شیراز گفت: شفاف‌سازی عامل انضباط قانونی و فساد زدایی است و این تأثیر بسیار عمیقی دارد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور اضافه کرد: مدیران باید خود را در معرض پاسخگویی قرار دهند و آن هم با حرف و عمل مستدل تا مورد قبول مردم و افکار عمومی قرار گیرد.
وی اظهار داشت: امروز مهمترین رسالتی که به دوش ماست این است که فضای رخنه، توطئه و تردید افکنی را از دشمن بگیریم و با انجام درست وظایف خود امیدواری مردم را افزایش داده و دشمن را مأیوس‌تر کنیم.
وی توان مدیریتی کشور را در سطح بسیار خوبی دانست و گفت: امروز در کشور ما از مدیریت و سرمایه انسانی، منابع خدادادی و ظرفیت مردمی بسیار خوبی برخوردار هستیم و با توجه به داشتن این امتیازات هر کاری که بخواهیم می‌توانیم انجام دهیم و ترس دشمن نیز در حقیقت از همین است.
حجت‌الاسلام پورمحمدی افزود: مردم انتظار دارند مسوولان و دستگاه‌های اداری پاسخگوی آنها باشند و اگر آنها ببینند که ما صادقانه و جدی حرکت می کنیم مشکلات را تحمل کرده و با ما همراهی و همکاری خواهند کرد.
رئیس سازمان بازرسی کل کشور با بیان این‌که زمین‌خواری به یکی از مهم‌ترین عامل فساد در کشور تبدیل شده است، تأکید کرد:شفاف‌سازی عامل انضباط قانونی و فسادزدایی است، با روش سنتی نمی‌توان فساد‌زدایی کرد و باید از طریق تحقق دولت الکترونیک به اهداف خود دست یافت.
وی افزود: مدیریت، سرمایه انسانی، منابع خدا‌دادی، ظرفیت و هوشمندی حرف نخست را می‌زند. اگر از ظرفیت و توان الهی به‌خوبی استفاده شود، کشورمان به جایگاه ممتازی در دنیا دست می‌یابد.
رئیس سازمان بازرسی کشور با اشاره به مشکل کم‌آبی و خشک سالی کشور اظهار داشت: از 89 درصد منابع آبی، حدود 40 درصد هرز می‌رود و زمین‌خواری نیز به یکی از مهم‌ترین عامل فساد در کشور تبدیل شده است.
وی اضافه کرد: اگر طرح هدفمندکردن یارانه‌ها در راستای سلامت و صداقت اجرا شود تمام سختی‌ها پیش روی جامعه برطرف شده و از کارشکنی افراد مخل نظام جلوگیری می‌شود.
حجت‌الاسلام پورمحمدی با اشاره به اینکه فضای قانون‌گرایی در حوزه اجرایی بسیار قوی است افزود: اوج قدرت و تأثیر‌گذاری در سازمان بازرسی و نظارت رسیدن به خود کنترلی و خود بازرسی است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار