
شرکت ملی نفت ایران در حالی هرچند ماه یکبار پورتال خود را تغییر می دهد که چند سال است بر طرف کردن نقص بزرگی را به فراموشی سپرده است.
له گزارش نفتنا، در بخش بانک اطلاعاتی با شناسه مدیران ارشد صنعت نفت عقب ماندگی در سمت های کنونی و گذشته برخی از مدیران ارشد نفت به چشم می خورد . به عنوان نمونه حجت ا... غنیمی فرد که به دبیرخانه اوپک عزیمت کرده و اینک معاون سرمایه گذاری شرکت ملی نفت نیست با این سمت معرفی شده است.
ابراهیم رادوافزون معاون سابق وزیر نفت در امور برنامه ریزی نیز یکی دیگر از مدیرانی است که همچنان در سمت خود باقی مانده است!منوچهر آقا نژاد مدیرعامل شرکت توسعه صنایع پالایش ایران هم در سمت قبلی خود یعنی مدیرعامل پالایشگاه اصفهان باقی مانده است.
مسعود سلطان پور هم همچنان مدیرعامل شرکت مهندسی و تاسیسات دریایی است و علیرضا ضیغمی مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی است .
به نظر می رسد برای شرکتی که در رده های اول شرکت های نفتی قرار دارد چندان جالب نیست که بانک اطلاعاتی مدیرانش به روز نباشد و اطلاعاتی قدیمی در تارک آن خود نمایی کند . دست اندرکاران این سایت که هر ساله میلیون ها تومان برای آن هزینه می تراشند بهتر است به همه جزییات این سایت توجه کنند تا تارنمایی در شان شرکت ملی نفت ایران در فضای سایبری قرار گیرد.
البته اگر در مراجعه به سایت شرکت ملی نفت متوجه شدید که این بخش از سرور خارج شده است چندان تعجب نکنید!