کد خبر: 411246
تاریخ انتشار: ۲۳ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۹:۵۸
در پی ادامه یافتن اهانت به مقدسات اسلام
در پی اهانت کم سابقه برخی از افراد، گروه‌ها و نهادهای غربی نسبت به قرآن کریم، سیل محکومیت مسلمانان علیه تقدس‌سوزی در جهان جاری شده است که هر روز رنگ بیشتری به خود می‌گیرد.
به گزارش جوان، جمعی از نمایندگان جمعیت نمازگزاران مسجد جامع ایچری شهر باکو، در اعتراض به اقدام برخی از عناصر افراطی در هتاکی به قرآن مجید، در مقابل چند کلیسای این شهر تجمع کردند.
تجمع‌کنندگان با در دست داشتن کلام‌الله مجید و دسته‌های گل، در برابر کلیسای روسیه در باکو، پاتریکخانه مسکو و یک کلیسای دیگر در باکو حضور یافته و اعتراض خود را به این اقدام بی‌شرمانه اعلام کردند.
بر اساس اعلام سایت خبری دیرلر، حاج ایلغار ابراهیم اوغلو، از چهره‌های سیاسی مذهبی و امام جماعت مسجد ایچری شهر باکو در این تجمعات طی سخنانی اقدام به هتاکی به قرآن کریم را عملی تروریستی توصیف کرد و گفت، عاملان این اقدام هیچگونه ارتباطی به مسیحیت ندارند.
یکی از مسئولان کلیسای باکو نیز با حضور در این جمع تأکید کرد که عاملان این اقدام جنایتکارانه به هیچ دینی وابستگی و تعلق نداشته و در اصل افرادی هستند که بدون اعتقاد به خدا در ترویج بی‌خدایی تلاش می‌کنند.
اداره مسلمانان قفقاز، مستقر در باکو نیز روز گذشته با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن هتاکی به قرآن مجید در امریکا، اجازه دادن به ارتکاب چنین اقدامی را تحت عنوان دمکراسی، لکه ننگی به اصل دمکراسی دانست و از دولت و مردم امریکا درخواست نمود که با اعتراض به چنین اقدامی عاملان آن را از رسیدن به اهداف منفور خود بازدارند.
محکومیت قرآن‌سوزی در شهرهای مختلف امریکا نیز ادامه دارد. تظاهرات در مخالفت با طرح وقیحانه به آتش کشیدن قرآن در پاکستان و کشمیر نیز در حال انجام است. نزدیک به ده‌هزار نفر از کشمیری‌ها به راهپیمایی در منطقه کوهستانی پرداخته و «سکوت مرگبار حاکمان خودپسند ملل مسلمان» را مورد انتقاد قرار دادند، همچنین این افراد با حمل پلاکاردهایی مبنی بر «امپریالیسم صلیبی» خواندن این طرح کشیش امریکایی به تقبیح آن پرداختند.
راهپیمایان همچنین برخی از حکام فاسد دنیای اسلام را به‌خاطر سکوت ناشی از ترسشان در این قضیه محکوم کردند و خواستار مخالفت مسلمانان و مردم عدالت دوست جهان در مقابل این توطئه‌های امریکا شدند.
اندونزی نیز شاهد تظاهرات گسترده‌ای بود که عاملان قرآن‌سوزی را محکوم می‌کردند. مردم مسلمان هند نیز به جمع تظاهر‌کنندگان جهان اضافه شده و از خواستار تقوقف این اهانت شدند. با ادامه یافتن اهانت به قرآن و تقدسات اسلام مثل آنچه که پس از امریکا در استرالیا پیش آمد انتظار می‌رود که موج محکومیت از سوی مسلمانان در سراسر جهان حتی کشورهای غربی و همچنین برخی از کشورهای مسلمانی که دولت هایشان اجازه تظاهرات و محکومیت نمی‌دهند، افزایش یابد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار