کد خبر: 408742
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۹
رژیم صهیونیستی اخیرا در اقدامی و به بهانه عدم بازپرداخت بدهی‌های مالی تهدید کرد، آب را بر روی کلیساهای مسیحی قدس می‌بندد.
به گزارش فارس، رژیم صهیونیستی با دستاویز قرار دادن آن چیزی که آن را بدهی‌های مالی نامیده و تاریخ آن به سال 1967 بازمی‌گردد، تهدید کرده آب را بر روی کلیساهای مسیحی قدس قطع خواهد کرد.
"عطا الله حنا " سر اسقف ارتدوکس‌های قدس اشغالی در گفت‌وگویی تلویزیونی با عجیب و بی‌سابقه خواندن این اقدام مقامات صهیونیستی گفت: ما این اقدام رژیم صهیونیستی را که توهین آشکار به اماکن دینی و مذهبی آیین مسیحیت به شمار می‌آید را محکوم می‌کینم.
وی تاکید کرد: هدف صهیونیست‌ها از این اقدام تحت فشار قرار دادن موسسات و سازمان‌های مذهبی قدس است تا مبادا زمانی در اعتراض به شرایط موجود لب بگشایند.
مقامات رژیم صهیونیستی می‌گویند، باید پیش از این آب این کلیساها را قطع می‌کردند، اما اعتراض و اقدام کلیساها در این زمینه و ضررهای هنگفتی که این اقدام به بخش گردشگری این رژیم وارد می‌کند، آنها را تاکنون از این کار بازداشته است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار