کد خبر: 408338
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۱:۴۴
معاون ناجا:
به گزارش فارس از اردبیل، ‌‌‌محمدجواد زاده‌کمند عصر پنج‌شنبه در جمع سربازان و درجه‌داران پاسگاه مرزی منصوریه گرمی اظهار داشت: مرزبانان همیشه و در تمام‌ نهضت‌های آزادی‌بخش جهان پیشگام بوده و مرزبانان ایران اسلامی همیشه الگوی چنین حرکت‌ها و خیزش‌هایی بودند.
وی تصریح کرد: ما امروز به وجود سربازان غیرتمند، با بصیرت و همیشه بیدار افتخار می‌کنیم، چرا که هوشیاری و نخوابیدن‌های آنها امنیت و اقتدار پایداری را به نظام و ملت ما بخشیده است.
زاده‌کمند با بیان این‌که امروز در مرزهای ایران با کمترین تنش و تحرک بیگانگان مواجه هستیم، افزود: دشمنان انقلاب اسلامی امروز به برکت رهبری فرزانه انقلاب به عنوان فرمانده کل قوا و همچنین خون شهدا از نزدیک شدن به مرزهای ما هراسان هستند چرا که به خوبی می‌دانند کوچک‌ترین تحرک آنها بیشترین ضربه را به آنها وارد خواهد کرد.
معاون نیروی انسانی ناجا خاطر نشان کرد: انقلاب اسلامی ایران در تمام مقاطع و موقعیت‌های حساس همیشه آماده و مقتدر بوده و امروز نیز در سایه جوانان برومند بیشتر از گذشته این آمادگی را حفظ کرده و مراقب تحرکات دشمن در تمام مرزها و مناطق دورافتاده است.
زاده‌کمند اضافه کرد: در سال‌های اخیر با استقلال مرزبانی برنامه‌های حمایتی از پاسگاه‌ها و هنگ‌های مرزی آغاز شده، به طوری که امروز در تمام نقاط مرزی ایران مرزبانان غیرتمند در دفاع از حق و حقوق مردم و صیانت از توانمندی‌های نظام سر از پا نمی‌شناسند.
وی هدف از سفر به استان اردبیل را نیز بررسی وضعیت پاسگاه‌های مرزی و مشاهده شرایط و وضعیت مرزبانان عنوان کرد و ادامه داد: در این بازدیدها و بررسی‌ها به این نتیجه رسیدیم که استان اردبیل از مرزهای بسیار محکم و امن برخوردار است و در سال‌های اخیر نیز در مناطق مرزی و استقرار نیروها فعالیت‌های خوب عمرانی انجام شده است.
زاده‌کمند گفت: مرزبانی نیروی انتظامی نقش اساسی و مهمی را در تأمین امنیت اجتماعی کشور دارد و هرگز نیز از خط و خطوط خود عدول و یا خارج نخواهد شد.
معاون نیروی انسانی ناجا یکی از دستاوردهای نظام اسلامی را همین بحث امنیت پایدار و آرامش در جامعه عنوان کرد و افزود: انقلاب اسلامی ایران انقلابی جهانی است و الگوهای آن نیز برتر، ممتاز و شاخص است و همیشه مرزبان این الگوها و ارزش‌ها هستیم.
زاده‌کمند در سفر به استان اردبیل از پاسگاه‌های مرزی عنبران، نمین و رضی نیز که تحت فرماندهی هنگ مرزی گرمی قرار دارند، بازدید کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار