کد خبر: 407920
تاریخ انتشار: ۰۲ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۹
رئیس کمیسیون امنیت ملی سیاست آمریکا را برای مذاکره با ایران خصمانه خواند و گفت: آمریکا باید بداند که دوران حربه زنگ زده سیاست چماق و هویج سپری شده و این متاع در بازار جمهوری اسلامی هیچ خریداری ندارد.علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاست خارجی خبرگزاری فارس در خصوص بیانات مقام معظم رهبری پیرامون مذاکره با آمریکا گفت: نظر مقام معظم رهبری در مورد آمریکا همواره با صلابت و از روی اقتدار بوده است.
وی افزود: بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه آمریکا نگاهی مستکبرانه به ایران داشته و بر همین مبنا سیاست آمریکا خصمانه است.
رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اشاره به شعار تغییر از سوی اوباما اظهار داشت: در همین دوره‌ای که اوباما به عنوان رئیس جمهور انتخاب شده و شعار تغییر را در سیاست خارجی را مطرح کرد، شاهد بودیم که بیش از 60 طرح بر علیه ایران در کنگره آمریکا که متعلق به حزب دموکرات است تصویب شده است.
بروجردی ادامه داد: مضاف بر اقدام در جهت صدور قعطنامه 1929 که یک قطعنامه سیاسی و غیر حقوقی است، تحریم‌های فرا قطعنامه‌ای در کنگره و فشار به اروپا برای وضع تحریم‌های جدید نشان داد که سیاست‌های آمریکا در قبال جمهوری اسلامی، خصمانه است و پس از این اقدامات اعلام آمادگی برای مذاکره همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند مردود و غیر قابل قبول است.
وی با بیان اینکه آمریکا باید بداند که دوران حربه زنگ زده سیاست چماق و هویج سپری شده و این متاع در بازار جمهوری اسلامی هیچ خریداری ندارد، خاطرنشان کرد: تا زمانی که آمریکا این سیاست مستکبرانه را پیشه می‌کند با پاسخ منفی و درهای بسته در ایران مواجه خواهد شد.
نماینده مردم بروجرد با اشاره به مذاکره ایران و آمریکا در موضوع عراق گفت: این موضوع بنا به ضرورت صورت گرفت که آمریکا از برخوردهای مستکبرانه در آن مقطع فاصله گرفته و سفیر سوئیس به عنوان حافظ منافع آمریکا طی یک یادداشت رسمی درخواست مذاکره کرد و با توجه به تأکید رهبران عراق برای کمک به کاهش بحران در این کشور همسایه اسلامی، جمهوری اسلامی این سیاست را اتخاذ کرد.
بروجردی در پایان خاطرنشان کرد: آمریکا باید بداند تا زمانی که نگاه ستیزه جویانه و سیاست‌های خصمانه را در قبال ملت و نظام جمهوری اسلامی ادامه می‌دهد، نباید هیچ امیدی به مذاکره با جمهوری اسلامی ایران داشته باشد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار