کد خبر: 407680
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۸۹ - ۱۰:۱۵
به مناسبت سی و یک مرداد روز صنعت دفاعی و با حضور وزیر دفاع و فرمانده نیروی دریایی سپاه خط تولید شناور تندرو و راکت‌انداز سراج 1 و نسل جدید شناور موشک‌انداز ذوالفقار در صنایع دریایی وزارت دفاع افتتاح شد.
به گزارش فارس، سردار احمد وحیدی وزیر دفاع در حاشیه این مراسم ضمن تشریح ویژگی این شناورها گفت: شناور سراج 1 یک شناور تندروی تهاجمی راکت‌انداز و متناسب با مناطق آب و هوای گرمسیری است.
وحیدی با بیان اینکه برای طراحی و ساخت این شناور از پیشرفته‌ترین و جدیدترین فناوری‌ها استفاده شده است، سرعت،کارآیی و قدرت مانور شناور سراج را در حد بالا توصیف کرد و افزود:‌ جنس بدنه این شناور فایبرگلاس و مجهز به امکانات بومی مخابراتی و ناوبری الکترونیکی است.
وی ادامه داد: طراحی کابین در این شناور به گونه‌ای است که در سرعت بالا در داخل کابین ارتفاعات و سرو صدا احساس نمی‌شود. همچنین در شرایطی طوفانی دریا سرنشینان آن شدت امواج را احساس نخواهند کرد.
وزیر دفاع همچنین در تشریح ویژگی‌های نسل جدید شناور موشک‌انداز ذوالفقار گفت: این شناور، شناور گشت دریایی بوده و طراحی آن بر اساس حمله سریع به کشتی‌های دشمن انجام شده و مجهز به موشک و تیربار است.
وحیدی کارآیی مناسب، سرعت بالا،‌مانور سریع و دریانوردی خوب را از ویژگی‌های نسل جدید شناور ذوالفقار معرفی کرد و افزود: بدنه این شناور بر اساس استانداردهای جهانی طراحی و ساخته شده است که از پیشرفته‌ترین تجهیزات بومی مخابراتی،‌ناوبری والکترونیک برخوردار است.
وی خاطرنشان کرد:‌با تولید انبوه شناور سراج 1 و نسل جدید شناور ذوالفقار قدرت دفاعی و سرعت عمل و چابکی نیروی دریایی کشورمان به طور چشمگیری افزایش می‌یابد.
وی این دستاوردهای بزرگ را به فرمانده معظم کل قوا،‌نیروهای مسلح و ملت ایران تبریک گفت و افزود: ‌امروز کشورمان با پشتوانه عظیم صنعت دفاعی و نیروهای مقتدر، توانمند و مجهز دریایی سپاه و ارتش قادر است با قدرت و صلابت امنیت خلیج فارس دریای عمان و تنگه هرمز را در بالاترین سطح تامین نماید.
بنابر این گزارش فردا نیز 28 پروژه مهم دفاعی در حوزه الکترونیکی و مخابراتی به دست وزیر دفاع افتتاح خواهد شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار