کد خبر: 405740
تاریخ انتشار: ۲۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۲۵
در اولین جمعه ماه مبارک رمضان؛
رژیم صهیونیستی در اولین جمعه ماه مبارک رمضان، چهره شهر قدس را به یک پادگان نظامی تبدیل کرده است.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "فلسطین‌الیوم "، شهر قدس اشغالی در اولین جمعه ماه مبارک رمضان به یک پادگان نظامی رژیم صهیونیستی تبدیل شده است و هزاران نظامی صهیونیست از جمله نیروهای پلیس و نیروهای مرزی این رژیم در مناطق مختلف این شهر مستقر شده‌اند.
بر اساس این گزارش، این اقدام رژیم صهیونیستی، به دلیل پیش‌بینی مقامات تل‌آویو درباره مشارکت ده‌ها هزار فلسطینی در نخستین نماز جمعه ماه مبارک رمضان در بخش‌های‌ مختلف شهر قدس اشغالی‌ صورت گرفته است.
سخنگوی‌ پلیس رژیم صهیونیستی اعلام کرد که 2 هزار نفر از نیروهای پلیس صهیونیستی در بخش قدیمی شهر قدس به منظور مقابله با بروز هرگونه درگیری مستقر شده‌اند.
وی‌ افزود که مسئولان صهیونیستی‌ همچنین از ورود فلسطینی‌های ساکن کرانه باختری‌ و نوار غزه به قدس ممانعت می‌کنند، حتی آنان اعلام کرده‌اند که فقط به مردان بالای 50 سال و زنان بالای‌ 45 سال اجازه اقامه نماز در مسجدالاقصی را خواهند داد.
رژیم صهیونیستی همه ساله در ایام ماه مبارک رمضان و بویژه روز قدس که جمعه آخر ماه مبارک رمضان است، تدابیر بسیار شدید امنیتی را در اطراف مسجدالاقصی اعمال می‌کند و مانع از حضور هزاران فلسطینی در این مکان مقدس می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار