کد خبر: 405556
تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۴۹

به گزارش «جوان»، سرهنگ سیداحمد میری فرمانده انتظامی اسلامشهر با اعلام این خبر گفت:«‌ اوایل هفته جاری شهروندی در تماس با فوریت‌های پلیسی 110 اعلام کرد مردی در جریان درگیری با باجناقش او را به شدت زخمی کرده است.»
وی افزود: «با حضور مأموران در محل حادثه مشخص شد «آرش» از ناحیه قفسه سینه مورد اصابت چاقو قرار گرفته است. مأموران در ادامه او را برای مداوا به بیمارستان بردند اما با وجود تمام تلاش پزشکان و ... وی بر اثر شدت صدمه وارده فوت کرد.»
سرهنگ میری ادامه داد: «سرانجام با پیگیری کارآگاهان عامل این جنایت به نام علی در مخفیگاهش شناسایی و دستگیر شد.»
متهم به قتل در اعترافاتش گفت: «روز حادثه خواهر‌زاده باجناقم با فرزندم درگیر شد که این موضوع باعث شد خواهر باجناقم به خانه ما بیاید و فحاشی کند، به دنبال آن باجناقم به خانه ما آمد و با مشت به سینه‌ام زد، من هم با برداشتن چاقوی آشپزخانه یک ضربه به سینه او زده و متواری شدم.»
فرمانده انتظامی اسلامشهر در پایان با اشاره به اینکه متهم دستگیر شده جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شده است، گفت: «درگیری و نزاع بین افراد به دفعات در گوشه و کنار شهرها اتفاق می‌افتد. پیچیدگی‌ها و استرس‌های زندگی یکی از علل عمده تنش‌ها محسوب شده و عدم توانایی در برخی از انسان‌ها در کنترل خشم و عصبانیت بعضاً می‌تواند به حوادث ناگواری نظیر قتل، خودکشی، مصدومیت و ... منتهی شده و آینده فرد و نزدیکان وی را تحت تأثیر قرار دهد که شهروندان در اینگونه مواقع می‌توانند با حفظ خونسردی خود و کنترل اعصاب، از بروز حوادث ناگوار این چنینی جلوگیری کنند و در نهایت برای حل مشکلات از راه‌های قانونی وارد عمل شوند.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار