کد خبر: 404982
تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۸:۲۶

*فاطمه تورانی

به گزارش خبرنگار «جوان» سیزدهم مرداد ماه زن جوانی سراسیمه به کلانتری 122 دربند مراجعه کرد و مأموران را در جریان ربوده شدن کودک چهارساله‌اش قرار داد. این زن به مأموران گفت: پسر چهار ساله‌ام (سروش) را با ماشینم دزدیدند، بلافاصله با تشکیل پرونده شناسایی و دستگیری آدم ربا در دستور کار اداره یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفت.
مادر این کودک به کارآگاهان گفت: ساعت چهار و نیم بعد از ظهر 13 مرداد بعد از اینکه پسرم را از مهدکودک تحویل گرفتم در مسیر بازگشت به خانه شخصی با لباس مأمور راهنمایی و رانندگی پس از توقیف اتومبیلم گفت: خودرو شما نقص فنی دارد. با توجه به لباس پلیسی که به تن داشت به او اعتماد کردم و از اتومبیلم پایین آمدم که ناگهان سوار ماشینم شد و با سرعت متواری شد.
در ادامه کارآگاهان با توجه به شیوه و شگرد آدم‌ربا اطمینان پیدا کردند که این فرد با طرح و نقشه قبلی کودک را دزدیده است.
همچنین مشخص شد او با تهدید خانواده «سروش» از آنها درخواست 500 هزار دلار کرده است و عنوان کرده در غیر این صورت فرزند آنها را می‌فروشد. سرانجام تلاش کارآگاهان اداره یازدهم بی‌نتیجه نماند و با شناسایی محل تردد آدم‌ربا در منطقه امامزاده حسن ساعت 22 هفدهم مرداد وی را دستگیر کردند.
این فرد پس از دستگیری بلافاصله به جرم خود اعتراف کرد و گفت:‌ کیف مادر بچه را که حاوی 2000 یورو و 350 هزار تومان بود نیز برداشته است.
کارآگاهان در ادامه مخفیگاه متهم را در آریاشهر شناسایی و سروش را که در آنجا نگهداری می‌شد، آزاد کردند.

*اعتراف

متهم در خصوص نحوه شناسایی خانواده این کودک گفت: «چند روز پیش از کوچه‌ای فرعی در سعادت‌آباد رد می‌شدم که مقابل یک ساختمان نیمه‌کاره چشمم به یک ظرف آب افتاد و چون خیلی تشنه بودم از کارگران خواستم یک لیوان آب به من بدهند که همان موقع سروش با مادرش سوار یک بنز شده بودند که از خانه‌شان در همان کوچه خارج شدند و کارگران هم شروع کردند به تعریف کردن از وضع مالی این خانواده که ثروتمند هستند. برای همین چند روز این خانواده را تحت نظر داشتم تا اینکه تصمیم به ربودن کودکشان گرفتم.
متهم ادامه داد: در طول این مدت متوجه شدم مادر کودک تبعه یکی از کشورهای اروپایی است و چون می‌دانستم اکثر آنها به پلیس احترام زیادی می‌گذارند تصمیم گرفتم در پوشش مأمور اقدام به ربودن پسربچه کنم.
سرهنگ سعید لیراوی معاون مبارزه با جرائم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، با اشاره به اینکه با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی هیچ گروگان دربندی در حوزه تهران وجود ندارد، گفت:‌ «از شهروندان می‌خواهم در صورت مواجه شدم با این گونه مسائل بدون اتلاف وقت موضوع را به نزدیک‌ترین کلانتری اطلاع دهند.»
وی در پایان افزود: «صرف پوشیدن لباس نظامی یا همراه داشتن تجهیزات نظامی مانند بی‌سیم و دستبند و ... به منزله احراز هویت مأموران نیست بلکه همه مأموران در زمان اجرای مأموریت‌ها با خود کارت شناسایی و مجوز به همراه دارند.
وی همچنین تأکید کرد: «شهروندان هنگام پیاده شدن از خودرو به هیچ وجه خود را به صورت روشن رها نکنند و از گذاشتن سوئیچ در داخل آن حتی در شرایطی که فکر می‌کنند در نزدیک خودرو هستند خودداری کنند.»
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار