کد خبر: 394696
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۷:۰۰
جلسه دادگاه برای استعلام از مخابرات تحدید شد
به گزارش خبرنگار جوان،‌ صبح روز هفتم مهرماه سال گذشته،‌ مأموران پلیس آگاهی شهرستان ورامین از کشف جسد مرد میناسالی با خبر شدند.ماموران پلیس در محل جنایت دریافتند مقتول که رضا نام دارد بر اثر ضربات متعدد ضربات چاقو به قتل رسیده است. دامنه تحقیقات پلیس تا دستگیری یکی از دوستان مقتول به نام مجید دنبال شد. او ارتکاب جنایت را پذیرفت و روز گذشته در شعبه 113 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.

متهم در جایگاه

متهم ارتکاب جنایت را پذیرفت و درباره حادثه گفت: چند روز قبل از قتل، که از محل کار به خانه آمدم در حال استراحت بودم که تلفن همراهم زنگ خورد . وقتی جواب دادم فقط صدای فریاد و گریه همسرم و فرزندم به گوش می‌رسید. نمی‌دانستم آنها کجا هستند ولی قرار بود همسرم، پسرم را که مشکل شنوایی و گفتاری دارد را به بهزیستی ببرد. در یک لحظه صدای مقتول را شنیدم و فهمیدم که او همسرم را ربوده است. نمی‌دانستم چه‌کار کنم،‌ منتظر ماندم تا همسرم به خانه آمد. جای انگشتان مقتول روی صورت فرزندم مانده بود. همان روز تصمیم به قتل رضا گرفتم ولی دوبار پشیمان شدم. مدتی از این موضوع گذشت و متوجه شدم که رضا همچنان همسرم را تهدید می‌کند.
متهم افزود: روز حادثه به سمت محل اقامت رضا رفتم، وقتی مطمئن شدم کسی با او نیست،‌ از روی دیوار وارد خانه شدم. وقتی مرا دید فهمید که من از موضوع باخبر هستم و به من اصرار کرد که او را نکشم. اما من تصمیمم را گرفته بودم و با ضربات چاقو او را کشتم.
بعد از اظهارات متهم‌، قاضی برای 15 دقیقه اعلام تنفس کرد و بعد از آن، برای استعلام از مخابرات درباره ادعای مزاحمت تلفنی مقتول از سوی متهم، جلسه را تجدید کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار