کد خبر: 393966
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۲۲
رئیس‌جمهوری امریکا روز دوشنبه پیش از چهارمین دور دیدار خود از خلیج مکزیک، حادثه نشت نفت در منطقه را به واقعه یازدهم سپتامبر تشبیه کرد.
به گزارش ایرنا، باراک اوباما در مصاحبه‌ای با «پولیتیکو» گفت: همانطوری که دیدگاه ما در خصوص ضعف‌های سیاست‌های خارجه‌مان به‌طرز عمیقی به‌وسیله واقعه یازدهم سپتامبر شکل گرفت، فکر می‌کنم این فاجعه هم چگونگی افکار ما در خصوص محیط و انرژی برای سال‌های آتی را شکل دهد.
رئیس‌جمهور امریکا گفت که: سعی می‌کند تا مجلس نمایندگان را ترغیب به تصویب لایحه اصلی در خصوص انرژی و تغییر آب و هوا کند.
وی اظهار داشت: یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های رهبریت برای من اطمینان حاصل کردن از این امر است که از این فاجعه درس‌های درست را بیاموزیم.
اوباما گفت: نمی‌تواند پیش‌بینی کند آیا کشور امریکا می‌تواند اقتصاد خود را که بر مبنای نفت شکل گرفته در مدت زمان طول عمر وی تغییر دهد ولی الان زمان آن فرا رسیده است که شروع به ایجاد تغییرات و سرمایه‌گذاری‌هایی در مسیر جدیدی در خصوص انرژی کند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار