
به گزارش خبرنگار «جوان»، اواخر فروردین، مأموران اداره هجدهم مبارزه با کیف قاپی پلیس آگاهی تهران بزرگ در بررسی سوابق و تصاویر دوربینهای مداربسته تعدادی از بانکها موفق به شناسایی یکی از متهمان سابقهدار به نام «علی اصغر» ( 60ساله) شدند. تصاویر به دست آمده از این متهم، مربوط به پرونده کیف قاپی در حال رسیدگی در پایگاه چهارم بود.
این متهم که دارای سوابق متعددی در خصوص کیف قاپی در سالهای گذشته است، هر بار پس از شناسایی و دستگیری و زندان، پس از آزادی دوباره اعمال مجرمانه خود را ادامه میداد که در آخرین مرحله، در سال 87 به عنوان زاغ زن در یک گروه کیف قاپی به همراه همدستانش دستگیر و در سال 88 با قرار وثیقه از زندان آزاد شد.
در پرونده پایگاه چهارم و در یک سری کیفقاپیهای محدوده سرکلانتریهای سوم و چهارم، کارآگاهان چند تصویر از یک فرد مسن را مشاهده کردند که در دوربینهای مداربسته بانکها، صرافیها و طلافروشیها به ثبت رسیده بود که نشان میداد هنگامی که مالباختگان برای انجام امور اقتصادی خود از قبیل دریافت پول، خرید و فروش طلا یا ارز به این مکانها مراجعه میکردند پس از خروج، کیف همراه آنها توسط این فرد مورد سرقت قرار میگرفت.
در ادامه کارآگاهان اداره هجدهم، مخفیگاه جدید متهم را در منطقه شرق تهران شناسایی کردند و در تاریخ 15 اردیبهشت در حالی که متهم پس از زاغ زنی، در مسیر بازگشت به مخفیگاه خود بود در خیابان غیاثی دستگیر و به پلیس آگاهی برده شد.
در بازرسی بدنی از او، مبلغ دو میلیون و 200 هزار تومان کشف شد. متهم اعتراف کرد که این مبلغ را از سهم خود در کیف قاپیهای روز دستگیری به دست آورده است.
وی در اعترافات خود گفت: در گروه چهار و پنج نفره با روشهای پنچر کردن خودرو، زورگیری، تخم مرغزنی و یا کیفقاپی اقدام به سرقت میکنیم.
متهم، همدستانش به نامهای «رسول. خ» (28ساله) و «امید» ( 23ساله) را معرفی کرد. از دو متهم جدید (رسول و امید) که در محدوده میدان خراسان سکونت داشتند، سه فقره سابقه کیف قاپی و زورگیری در سالهای گذشته به دست آمد که در آخرین مورد نیز متهمان با قرار وثیقه و به صورت مشروط از زندان آزاد شده بودند.
ساعت 8 صبح 16 اردیبهشت ابتدا امید در مخفیگاهش در منطقه اتابک دستگیر شد. سپس رسول در حالی که به دستور ایست پلیس توجهی نمیکرد با توجه به قانون به کارگیری سلاح، مأموران وی را از ناحیه پای راست مورد اصابت گلوله قرار دادند و پس از چند روز درمان، از بیمارستان به اداره هجدهم برده شد.
متهمان به حدود 20 فقره کیف قاپی اعتراف کردند، اما با توجه به تحقیقات انجام شده به نظر میرسد که تعداد جرائم ارتکابی آنها بیشتر از این تعداد باشد.
سرهنگ عباسعلی محمدیان، رئیس پلیس آگاهی تهران بزرگ در پایان افزود: شهروندانی که در سال 88 و اوایل سال جاری در محدوده شرق و مرکز تهران مورد سرقت به شیوه کیفقاپی و یا زورگیری قرار گرفتهاند برای طرح شکایت و شناسایی متهمان به اداره هجدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ مراجعه کنند.