کد خبر: 389204
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۸
محمد صادق زمانی-یکی از شبکه‌‌های دروغین عرفانی که محور فعالیت خود را جذب دختران و زنان قرار داده است، به بهانه‌های گوناگون از اعضا اخاذی کرده و آنان را دعوت به فقر می‌کند.
یک شهروند تهرانی با مراجعه به روزنامه جوان از اخاذی سرشاخه‌های یک گروه مدعی معنویت از اعضای پایین‌دستی پرده برداشت.
بر اساس اظهارات او، رهبران این گروه که توانسته‌اند نزدیک به 1000 نفر را به عضویت شبکه خود درآورند در جلساتی که برگزار می‌کنند «فقر و تنگدستی» را یکی از بزرگ‌ترین هدیه‌های خداوند به انسان عنوان کرده و مدعی هستند که برای رسیدن به وصال خداوند باید فقر را به آغوش کشید! بر اساس تعلیمات این شبکه، اعضا باید از فرستادن صلوات خودداری کنند زیرا صلوات ثروت مادی می‌آورد. اعضا برای فقیر شدن باید روزانه 1000 مرتبه ذکر تجویزی رهبر گروه را تکرار کنند تا به مقام «فقر» دست پیدا کنند.
این شبکه، عرفان را مساوی با فقر مادی دانسته و ادعا می‌کند عدالت اجتماعی زمانی محقق می‌شود که همه مردم به استقبال فقر بروند!
این در حالی است که پیامبر اسلام(ص) می‌فرماید: ‌«کاد الفقر ان یکون کفرا»؛ فقر ونداری هر لحظه می‌تواند به بی‌ایمانی منتهی شود.
سرشاخه‌های این شبکه مدعی، به بهانه‌های مختلفی همچون کمک به نیازمندان، ایتام و فقرا از اعضای این گروه طلب پول می‌کنند. آنها به اعضا می‌گویند در جایگاه عالی فقر همین بس که اگر به این مقام برسید، خداوند از راه‌های گوناگون همچون گروهی که در آن هستیم شما را در می‌یابد.
آنها این اندیشه را ترویج می‌کنند که چون هدف ما کمک به فقرا است اگر خودتان هم استطاعت مالی ندارید از دیگران قرض کنید. اگر دلایل عادی شما برای قرض گرفتن نتیجه نداد مجاز هستید که دروغ بگویید! از آن جا که هدف شما خیر است دروغ گفتن اشکال ندارد.
بنا به گفته تعدادی از اعضای این گروه، سران شبکه به بهانه این که کرامت فقرا خدشه‌دار و آبروی آنها لکه دار می‌شود از حاضر شدن اعضای عادی در برنامه اهدای این مبالغ به خانواده‌های فقیر جلوگیری می‌کنند. اعضای عادی کوچکترین اطلاعی از چگونگی مصرف مبالغ جمع آوری شده ندارند.
یکی از دختران عضو این شبکه، طی سه ماه عضویت مبلغ 000/100تومان برای هدیه به خانواده‌های فقیر به سرشاخه‌های شبکه پرداخت کرده است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار