کد خبر: 386790
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۳۸۹ - ۲۰:۵۷
اسراییل قصد حمله به دمشق را ندارد
سوریه به فاصله چند روز بعد از پاسخ محکم به تهدید رژیم صهیونیستی از دیروز با ترکیه یک رزمایش نظامی بی‌سابقه را شروع کرد.
به گزارش «جوان»، مقام‌های سوری روز شنبه به این سخنان آویگدور لیبرمن وزیر خارجه رژیم صهیونیستی که گفته بود «دمشق را به عصر حجر می‌فرستیم» واکنش نشان دادند و هشدار دادند که در صورت تهدید نامتعارف اسراییل آن را به دوران ما قبل تاریخ باز می‌گردانند.
به فاصله سه روز بعد، دمشق و آنکارا رزمایش نظامی را شروع کردند که در تاریخ مناسبات دو کشور بی‌سابقه است. ترکیه که تا چندی قبل با اسراییلی‌ها مانور نظامی برگزار می‌کرد که اکنون به یکی از کشورهای متخاصم تل آویو تبدیل شده با برگزاری رزمایش با سوری‌ها به تل آویو چنگ و دندان نشان می‌دهد.
همزمان با برگزاری رزمایش مشترک ترکیه و سوریه، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با عقب‌نشینی از مواضع تهدیدآمیز گذشته خود اظهار داشت: اسراییل قصد حمله به دمشق را ندارد.
رئیس ستاد مشترک ارتش ترکیه تأکید کرد: ارتش ترکیه و سوریه روز سه‌شنبه رزمایشی مشترک را برای همکاری در زمینه امنیت مرزی برگزار کردند. به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اینترنتی المحیط، در بیانیه ریاست ستاد مشترک ارتش ترکیه آمده است: این رزمایش سه روزه که امروز آغاز می‌شود، در مرزهای ترکیه صورت می‌گیرد.
در این بیانیه آمده است: هدف از این رزمایش، تحکیم همکاری و اعتماد میان نیروهای زمینی دو کشور و بهبود سطح آموزش و قدرت یگان‌های رزمی برای همکاری با یکدیگر است.
از سوی دیگر بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در نشست با اعضای حزب لیکود عنوان داشت: اخبار منتشره مبنی بر اینکه اسراییل قصد حمله به دمشق را دارد صحت ندارد.
وی تصریح کرد: پیش بینی‌ها و اخبار منتشره مبنی بر اینکه اسراییل قصد حمله به دمشق را دارد عاری از صحت است و ما چنین قصدی برای انجام عملیات نظامی علیه سوریه نداریم.
اظهارات نتانیاهو در پی انتشار اخباری مبنی بر نگرانی سوریه از حمله نظامی اسراییل در پی گزارش‌های منتشر شده مبنی بر انتقال موشک‌های اسکاد به حزب‌الله لبنان مطرح شد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار