جدیدترین نظرسنجیهای انجام شده که در کمتر از دو هفته تا زمان برگزاری انتخابات پارلمانی انگلیس انجام شده، نشانگر بهبود اندک محبوبیت حزب مخالف محافظهکار نزد افکار عمومی این کشور است.
به گزارش ایرنا، نتایج نظرسنجیها همچنین از نزدیک بودن رقابت سه حزب محافظهکار، لیبرال دموکرات و کارگر انگلیس حکایت دارد که در صورت تداوم این رقابت فشرده تا روز رأیگیری، احتمال تشکیل پارلمانی فاقد اکثریت قاطع یک حزب و ایجاد یک دولت ائتلافی بسیار زیاد است؛ اتفاقی که در تاریخ معاصر سیاسی انگلستان بیسابقه است.
براساس نظرسنجی اخیر مؤسسه یوگاو برای روزنامه سان لندن حزب محافظهکار به رهبری دیوید کامرون با 34 درصد محبوبیت در صدر است و حزب لیبرال دموکرات به رهبری نیک کلگ و حزب حاکم کارگر به رهبری نخستوزیر گوردون براون با 29 درصد محبوبیت به طور مشترک در رتبه دوم هستند.
در حالی که در نظر سنجی قبلی لیبرال دموکراتها به یمن درخشش رهبر خود در اولین مناظره تلویزیونی نامزدهای پست نخستوزیری در انگلستان با کسب 34 درصد آرا از دو حزب دیگر پیش افتاده بود.
نتایج نظرسنجی مؤسسه هریس برای روزنامه دیلی میل نیز حکایت از این دارد که حزب محافظهکار انگلیس با 34 درصد محبوبیت جلوتر از دو حزب دیگر است.
در این نظرسنجی حزب لیبرال دموکرات با 29 درصد و حزب کارگر با 26 درصد در رتبههای بعدی قرار دارند.