کد خبر: 205437
تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۶
سردار جزایری تاکید کرد: برای خدمات‌دهندگان به رسانه‌های معاند در داخل کشور، ‌باید مجازات جاسوسی وضع شود.
به گزارش فارس، سردار سید مسعود جزایری معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح در جمع مدیران و مسئولان خبری نیروهای مسلح اظهار داشت: اقدامات خصمانه و تروریستی رسانه‌های انگلیس، آمریکایی و صهیونیستی و اعلام صریح مجلس نمایندگان دولت انگلیس در حمایت از شبکه‌هایی امثال بی‌بی‌سی، کمترین جای تردید باقی نمی‌گذارد که جمهوری اسلامی ایران باید رویکرد جدیدی نسبت به این گونه رسانه‌ها اتخاذ نماید.
وی با اشاره به عملکرد دستگاه‌های رسانه‌ای همچون بنگاه‌های دروغ‌پراکنی بی‌بی‌سی دولت انگلیس، VOA سازمان سیای آمریکا و تعدادی از رسانه‌های دیجیتال در جریان اغتشاشات و فتنه اخیر گفت: اقدامات این رسانه‌ها که به مثابه اتاق عملیات و فرماندهی کودتای نرم عمل می‌کردند به خوبی گویای آن است که با ذهنیتی منسجم و شکل یافته و در برخورد با رژیم‌های بالادستی این رسانه‌ها می‌بایست همه لوازم دفاعی را به خدمت گرفت به طوری که حکومت‌های حامی نتوانند از مصونیت برخوردار باشند.
معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: از جمله اقداماتی که ضرورت آن نیاز به اثبات ندارد وضع قوانین و مقررات جدید مبتنی بر شرایط روز کشورمان است که طی آن هر گونه ارتباط و خدمت‌رسانی به این رسانه‌ها به عنوان جرم قطعی تلقی و با مجرم یا مجرمین برخورد قاطع و شدید صورت گیرد.
وی در ادامه اعلام داشت: ضمن آنکه مجازات جاسوسی برای خدمات چی‌های این رسانه‌ها باید در داخل کشور وضع گردد، توسط دستگاه دیپلماسی کشور نیز باید رویکردی متناسب با شرایط فتنه و جنگ نرم در مورد رژیم‌هایی که دشمن می‌باشند، در دستور کار قرار گیرد.
جزایری افزود: مع‌الاسف ما در هر دو زمینه از پویایی لازم برخوردار نیستیم و به همین دلیل جامعه ما و امت حزب‌الله از نهادهای ذیربط و مجلس شورای اسلامی انتظار دارد با درک درستی که از جریان جنگ نرم دارد. اقدامات متناسب با توطئه‌ها را نیز سامان بهتری بدهند که از آن جمله تصویب قوانینی است که راه را بر هر گونه تردید نسبت به برخورد قاطعانه با عناصر فتنه سد نماید.
این مقام ارشد نیروهای مسلح در بخش دیگری از اظهاراتش افزود: بدون تردید اشخاصی که به هر نحو در خدمت‌رسانی تروریستی بیگانه هستند، مشغول به کار جاسوسی هستند و باید به اشد مجازات با آنها برخورد شود.
به گفته جزایری، در عین حال دو اقدام موازی نیز در همین زمینه باید صورت گیرد که یکی وضع قوانین و مقررات شفاف در امر جاسوسی‌های نوین است و دیگری آگاه سازی افکار عمومی که بخصوص با شناخت هر چه بیشتر مردم در مورد مقاصد شیطانی رسانه‌های بیگانه، قطعا ریزش قابل ملاحظه‌ای در همکاران داخلی این رسانه‌ها بوجود خواهد آمد.
رئیس ستاد تبلیغات دفاعی در بخش دیگر سخنانش گفت: بررسی اسناد گویای آن است که برخوردهای تساهلی و تسامحی افراطی در خصوص مسائل فرهنگی در شرایط جنگ نرم خود یک عامل بزرگ محسوب می‌شود و چنانچه جلوی رویه‌های روشنفکرمآبانه گرفته نشود خسارت بیشتری بر ما وارد می‌شود.
وی در بیان مصادیق تساهل و تسامح اظهار داشت: نشر اکاذیب در رسانه‌های بیگانه که حتی با ذکر نام اشخاص و شغل آنها صورت می‌گیرد جشنواره‌ها و نشست‌ها و همایش‌های به اصطلاح فرهنگی و هنری که امکانات بیت‌المال را خرج عده‌ای مسئله‌دار می‌کنند. بعضی بازارهای بی در و پیکر نشر، حضور عناصر فاقد صلاحیت در برخی مصادر آموزشی و سایر موارد خود شاهنامه‌ای پر از مرثیه است.
جزایری در پایان با اشاره به راهپیمایی 22 بهمن گفت: پیش‌بینی می شود 22 بهمن 88 به عنوان نماد ماندگار "نه بزرگ " به رژیم‌های سلطه‌ و طیف کودتا در تاریخ انقلاب اسلامی به ثبت خواهد رسید.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار