کد خبر: 203451
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۸
عضو کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه سانحه هوایی و ریلی در هفته گذشته دلیل حضور وزیر راه به مجلس بود، گفت: بهبهانی برای روشن شدن موضوع یک هفته از نمایندگان مهلت گرفت.
به گزارش فارس: محمد‌رضا حسین‌نژاد اظهار داشت: در جلسه روز یکشنبه کمیسیون عمران، بهبهانی وزیر راه حضور یافت تا به سوالات نمایندگان پاسخ دهد.
به گفته وی نمایندگان گلایه‌هایی را در رابطه با مشخص نشدن دلیل سقوط هواپیمای ایروان (توپولوف قزوین) داشتند که بهبهانی آن را مربوط به عدم ارائه گزارش از روسیه دانست و گفت که با وجود ارسال قطعات هواپیما به روسیه هنوز پاسخی دریافت نکرده‌ایم.
سخنگوی کمیسیون عمران با بیان اینکه علل سقوط هواپیما در مشهد و سانحه قطار توربوترن تهران - مشهد از دیگر سوالات پرسیده شده از وزیر بود، تصریح کرد: بهبهانی از نمایندگان یک هفته فرصت خواست تا ظرف این مدت به موضوع رسیدگی و ابهامات برطرف شود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار