کد خبر: 203443
تاریخ انتشار: ۰۶ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۲۳
ماجراي واردات خودروهاي کارکرده و فروش آنها به عنوان خودروي صفر کيلومتر همچنان جنجال برانگيز است.
به گزارش پرچم: طي ماه هاي اخير يکي از حاشيه سازترين مسائل مربوط به واردات بحث وارد کردن خودروهاي کارکرده و فروش آن به عنوان خودروي صفر کيلومتر بوده است. اين خودروها که غالبا توليد آلمان وارد مي باشند در حال که با قيمتي نزديک به پنجاه درصد پائين تر از خودروي صفر کيلومتر خريداري و وارد کشور مي شوند با استفاده از تغييراتي که در موتور و ظاهر آن داده مي شود به عنوان ماشين صفر خارجي به مشتريان ناآگاه داخلي فروخته مي شود.
بنا بر اين گزارش، اين خودروها از کشورهاي اروپايي وارد کشور دبي شده و پس از استفاده در آن تا سقف 5 تا 7 هزار کيلومتر از طريق مبادي گمرکي وارد کشور شده و فروخته مي شود. طبق اطلاعات دريافتي ، تعميرکاران افغاني تخصص ويژه اي در صفر کردن اين خودروها و تعويض قطعات و رنگ کاري بي عيب و نقص انها دارند.
گفتني است که در حال حاضر سود آنچناني اين کار سبب شده تا 50 درصد واردکنندگان آزاد خودرو به اين کار رو بياورند و به ياري برخي نمايشگاه هاي اتومبيل، خودروهاي مذکور را به فروش برسانند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار