کد خبر: 202951
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۸۸ - ۱۴:۰۳
عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه مجلس گفت‌: با توجه به قانون مصوب هدفمندکردن یارانه‌ها و نیاز دولت برای تأمین 10 تا 20 هزار میلیارد تومان طی سال جاری رشد بهای حامل‌هایی مانند بنزین، گاز و گازوئیل به میزان حداقل صد در صد قطعی تلقی می‌شود.
حسن ونایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس اظهار داشت: آنچه که در مسیر بودجه‌ریزی دولت، مسلم و مورد توافق است حصول 10 تا 20 هزار میلیارد تومان مازاد بر درآمد سال جاری، طی سال 89 از محل هدفمندسازی یارانه‌هاست.
وی با اشاره به این موضوع که طی سال آتی اهم تأکیدات دولت معطوف افزایش بهای بنزین توزیعی کشور است، ادامه داد: در صورتی که دولت مکلف به رعایت شیب افزایش بهای حامل‌های انرژی طی پنج سال آتی بر اساس قانون مصوب باشد معتقدم بهای بنزین بین 200 تا 250 تومان در هر لیتر مصوب و عرضه شود.
وی در خصوص دیگر حامل‌های انرژی تصریح کرد: بر اساس برآوردهای صورت گرفته و متناسب با شیب پنج ساله مورد تأکید در مسیر آزادسازی قیمت‌ها احتمال رشد حداقل 100 درصدی دیگر انواع حامل‌های انرژی را پیش‌بینی می‌کنیم.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه در خصوص این موضوع که آیا اجرایی کردن 45 درصد قانون هدفمندکردن یارانه‌ها طی سال نخست ممکن ‌است یا خیر؟ گفت: با توجه به این موضوع که حقوق و درآمد خانوارها کفاف زندگی و هزینه‌های مردم را نمی‌کند و اینکه بسیاری از مراکز و بخش‌های تولیدی کشور با مشکلات عدیده‌ای مواجه هستند، معتقدم نمی‌توان 45 درصد قانون هدفمندکردن یارانه‌ها را طی سال نخست اجرایی کرد ضمن آنکه تحقق این امر به لحاظ قانونی نیز مورد تأیید نیست.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار