کد خبر: 202057
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۲:۱۵
رئیس شواری استانی حزب اعتماد ملی در استان کهکیلویه و بویراحمد از تعلیق ادامه فعالیت اعضای حزب در استان خبر داد.
سیدمحمد نیک نژاد رئیس شورای استانی حزب اعتماد ملی در استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با فارس با اشاره به وضعیت دفتر حزب در استان گفت: پس از اینکه دفتر تهران پلمپ شد ما هم در استان با توجه به اینکه از تهران تامین مالی می‌شدیم، ‌توان تامین مالی حزب را نداشتیم لذا مدتی است دفتر حزب در استان تعطیل شده است.
وی افزود: در حال حاضر هر کدام از اعضای حزب در استان کهگیلویه‌ و بویراحمد به دنبال کارهای شخصی خود هستند البته اعضا انصراف نداده‌اند ولی ادامه فعالیت‌های خود را به دلیل اینکه راهی برای ادامه فعالیت وجود نداشت، تعلیق کرد.
رئیس شورای استانی حزب اعتماد ملی در استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اعضا همه فعالیت‌های خود با حزب اعتماد ملی را به تعلیق درآورده یعنی رسما هیچ اقدامی برای حزب انجام نداده و فعالیت خاصی ندارد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار