کد خبر: 201821
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۱۲
یک بز در شهر ورزنه استان اصفهان که پیش از این پنج بار چند قلو زاییده بود، این بار طی پدیده‌ای نادر هفت قلو زایید.
این بز شش ساله که در زایمانهای قبلی خود نیز چند قلو زاییده در این زایمان نیز هفت قلو زایید که هم اکنون شش قل آن در سلامت به سر می‌برند.
چوپان این بز افزود:‌ این برای نخستین بار است که چنین اتفاقی افتاده و تا به حال سابقه نداشته هم اکنون نیز 6 قل از آن زنده مانده اند.
وی در خصوص وی‍ژگیهای این بز یادآور شد: سن این بز دو رگه 6 سال است و تا به حال پنج زایمان انجام داده است که همه آنها چند قلو بوده است.
این دامدار اصفهانی همچنین یادآور شد:‌ از زایمان اول تا پنجم این بز به ترتیب دو، سه، چهار و پنج قلو زایید که همه این بزغاله‌ها زنده مانده و در زایمان امسال نیز هفت قلو زایید که شش قل آن زنده مانده اند.وی خاطر نشان کرد: بچه های بز همگی ماده اند و آنها نیز در تمام زایمانهایشان حداقل دو قلو می زایند.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار