کد خبر: 201379
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۶

به گزارش خبرگزاری فرانسه، پانتا در مقاله‌ای در روزنامه واشنگتن‌پست نوشت، حتی افرادی که اطلاعاتی در اختیار سیا قرار می‌دهند که از طریق منابع اطلاعاتی دیگر صحت آنها تأیید می‌شود نیز آنچنان مورد اعتماد قرار نمی‌گیرند که مورد بازرسی قرار نگیرند و هیچ‌کس خطرها را نادیده نمی‌گیرد.
در شرایطی که روزنامه واشنگتن‌پست در گزارش جدید خود ادعا کرده که مأمورین سیا که در حمله افغانستان کشته شدند، قصد داشتند با همام خلیل محمدالبلاوی درباره روش‌های کشتن ایمن الظواهری مرد شماره دو القاعده مذاکره کنند، پانتا گفت: افسران امنیتی که در فاصله دوری نسبت به مأموران کشته شده قرار داشتند، قصد داشتند شخصی را بازرسی کنند که او مواد منفجره همراه خود را منفجر کرد.
به گفته او، مسؤولان سیا مشغول انجام تحقیق درباره حمله 30 دسامبر به پایگاه خود در استان خوست در شرق افغانستان هستند. در این حمله، هفت مأمور سیا و فرد بمب‌گذار کشته شدند.
مأموران اطلاعاتی غربی به نقل از رسانه‌های آمریکا اعلام کردند، سازمان اطلاعات اردن به امید دستگیری ایمن الظواهری، به البلاوی مأموریت داده بود به شرق افغانستان برود.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار