کد خبر: 201377
تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۸
رئیس سابق کمیسیون انرژی اتمی اسراییل:

به گزارش فارس به نقل از روزنامه انگلیسی تایمز، اوزی ایلام که بین سال‌های 1976 تا 1986 ریاست کمیسیون انرژی اتمی اسراییل را برعهده داشت ضمن تأکید بر این مسأله که ایران یک تهدید هسته‌ای به حساب نمی‌آید گفت: اظهارات مقامات صهیونیستی درخصوص این مسأله که ایران در یک سال آینده به بمب هسته‌ای دست پیدا خواهد کرد مضحک است.
اظهارات رئیس‌ سابق کمیسیون انرژی اتمی رژیم صهیونیستی در تضاد کامل با ارزیابی‌های مؤسسه دفاع رژیم صهیونیستی [وزارت جنگ اسراییل] است و وی را در نزاع با رهبران سیاسی این رژیم قرار می‌دهد.
اظهارات ایلام درباره برنامه هسته‌ای ایران منجر شده است تا اختلافاتی میان مقامات صهیونیست درباره برنامه هسته‌ای ایران به وجود آید.
رئیس دادگاه عالی رژیم صهیونیستی:
اسراییل فراقانونی عمل می‌کند
رئیس دادگاه عالی رژیم صهیونیستی اظهار داشت: اکنون تمامی کشورهای جهان به این نتیجه رسیده‌اند که اسراییل فراتر از قانون عمل می‌کند.
همچنین شبکه 10 تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از آهارون باراک، رئیس دادگاه عالی این رژیم، اعلام کرد: اکنون جهان به این نتیجه رسیده است که اسراییل فراتر از قوانین بین‌المللی عمل می‌کند و این مسأله خسارت سنگینی را به وجهه اسراییل وارد کرده است.



نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار