کد خبر: 200983
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۲
به دلیل ترس از تعقیب قضایی صورت گرفت
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه صهیونیستی یدیعوت آحارونوت، در پی لغو این سفر وزارت امور خارجه اسراییل روز گذشته از دولت انگلیس خواست تا تضمین‌های لازم را برای سفر افسران و مقام‌های ارشد ارتش این رژیم به آن کشور بدهد.
دانیل آیالون، معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی گفت: ‌ در صورتی که چنین تضمین‌هایی به ما داده نشود و لندن نیز قوانین خود را تغییر ندهد، هیأت‌های نظامی ما نمی‌توانند به انگلیس سفر کنند و این امر روابط دو طرف را تحت‌الشعاع قرار خواهد داد.
پیشتر در همین رابطه دادگاهی در انگلیس، حکم بازداشت زیپی لیونی وزیر امور خارجه این رژیم در زمان جنگ غزه را صادر کرده بود که این اقدام تنش‌هایی را بین دو طرف ایجاد کرد.
این مسأله موجب اعتراض تل‌آویو شد و این رژیم سفیر انگلیس در تل آویو را احضار کرده بود.
بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم اسراییل نیز در بیانیه‌ای معرفی ایهود اولمرت، ایهود باراک و زیپی لیونی به عنوان جنایتکار جنگی را غیر قابل قبول توصیف کرد.
دنی آیالون در دیدار با وزیر دادگستری انگلیس صدور قرار بازداشت مقام‌های صهیونیستی از سوی دادگاه‌های این کشور را موجب آسیب دیدن روابط تل آویو با لندن دانست.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار