کد خبر: 200699
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۸۸ - ۱۹:۳۸
نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی پس از گذشت 4 سال از سکته شدید مغزی همچنان در کما به سر می‌برد و امیدی به بازگشت دوباره وی به زندگی نیست، به طوری که مشکلاتی که وضعیت بغرنج او به وجود آورده باعث شده که اخبار مربوط به وضعیت جسمی شارون همچنان در سانسور کامل قرار دارد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه اتریشی «دراشتاندارد»،یکی از دوستان نزدیک شارون در این باره اعلام کرد که عملکردهای طبیعی بدن شارون 81 ساله تقریباً خوب است اما این مسأله که وی می‌تواند هوشیاری کامل خود را دوباره به دست آورد یا خیر مشخص نیست.
پیش از این پایگاه خبری «الحقیقه الدولیه» نوشته است که بیمارستان «شیبا» در نامه‌ای به وزارت بهداشت و انجمن حقوقی «اومیتس» این رژیم اعلام کرده است که درمان شارون بیش از حد معمول طول کشیده و ادامه حضور او در بیمارستان مانع پذیرش دیگر بیماران در بخش توانبخشی تنفسی است.
گفته می‌شود پزشکان بیمارستان به علت ایجاد عفونت جدی، معده و روده شارون را از بدن او خارج کرده و وضعیت جسمی او را در حالت «برگشت‌ناپذیر» و حیات او را نوعی زندگی گیاهی اعلام کرده‌اند، ولی منابع صهیونیستی به شدت اخبار مربوط به وضعیت جسمی شارون را سانسور و از انتشار خبر درباره وی خودداری می‌کنند
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار