
زنی که متهم است سحرگاه بیستم اسفند سال 82 همسر خود را با زنجیر به دار آویخته است، روز گذشته برای آخرینبار در شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران محاکمه شد.
به گزارش خبرنگار «جوان» لیلا معروف به سودابه شش روز پس از حادثه به اتهام مباشرت در قتل بازداشت شد. او در جلسه شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران که در سال 86 برگزار شد حکم برائت دریافت کرده بود.
نماینده دادستان
نماینده دادستان در ابتدای جلسه متن کیفرخواست را خواند. سیدرضایی اظهار داشت: کیفرخواست علیه متهمه به اتهام قتل عمدی کریم موجب اعتراض اولیای دم است که تقاضای صدور حکم را دارم.
* وکیل مدافع اولیای دم
وکیل مدافع اولیای دم در اعتراض به حکم اظهار داشت: اظهارات متهمه ناشی از آموختههایی است که در ایام بازداشت موقت و زمان بازجویی فرا گرفته و با اظهارات نخستین خود مغایرت دارد. او گفت:آنچه پیشتر درباره واکنش به مشاهده صحنه حلقآویزی و واکنش خانواده همسرشان به این واقعه قابل توجه است، لیلا پیشتر اعلام کرده بود زمانی که صحنه را دیدم با توجه به اینکه کلید قفل زنجیر موتور در جیب همسرم بود زمانی که با در آوردن کلید اقدام به باز کردن قفل کردم آن مرحوم از دستم رها شد و پهلویش به دستگیره در گیر کرد و پیشانیاش زخمی شد و سپس به طبقه بالا رفتم و خانواده همسرم را صدا کردم، اما در تحقیقاتی که 12 تیر ماه 87 انجام گرفته، آمده است که پس از دیدن صحنه فریاد زدم و برادر و مادرش را صدا کردم و به سرعت به قصد کمک بازش کردم و با کمک خانوادهاش او را به اتاق بغل آوردیم.
خودکشی یا قتل؟
وکیل در ادامه اظهار داشت: متهمه در نخستین اظهاراتش در صورت جلسه بازدید صحنه که در تاریخ 20 اسفند 82 با وجود آنکه هیچ اتهامی متوجه ایشان نبوده، گفته است که صبح زود دیدم داخل ایوان افتاده و فوت کرده است. اگر شاهد حلقآویزی بوده به چه علت در همان زمان سخنی از خودکشی نگفته و بیان کرده که آن مرحوم داخل ایوان افتاده و فوت کرده است؟
اظهارات متهمه
قاضی تردست خطاب به متهمه گفت: با توجه به ایرادات داده شده از سوی شعبه 27 دیوان عالی کشور بار دیگر به شما تفهیم اتهام میشود. لیلا درباره اتهامات وارده و در شرح روز واقعه اظهار داشت: همسرم به دلیل استعمال مواد مخدر همواره شبها بیدار بود. او در شب حادثه با خانوادهاش درگیری داشت. او بارها اقدام به خودزنی کرده بود که شواهد آن بر روی جسدش مشهود بود.
در این هنگام دختر متهمه به اظهارات مادرش به شدت اعتراض کرد و به دستور قاضی از جلسه دادگاه اخراج شد.
لیلا به دستور قاضی در ادامه گفت: زمانی که از خواب بیدار شدم دیدم کریم خودش را با زنجیر موتور که یک سر آن را با قفل به بالای در زده بود حلق آویز کرده است. 4 پایه قرمز رنگی هم در کنارش بود. به طبقه بالا رفتم و خانوادهاش را با خبر کردم سپس به سمت کلید رفتم و او را باز کردم که شاید نشانه حیاتی در او باشد و به همراه خانوادهاش او را به اتاق بغل کشیدیم. خانواده او بلافاصله مرا متهم به همسرکشی کردند.
وکیل متهمه
پس از اظهارات متهمه، وکیل او به دستور قاضی در جایگاه ویژه قرار گرفت و گفت در اطلاعرسانی هیچگونه تأخیری انجام نگرفته است و به محض اینکه متوجه حلق آویز شدن شوهرش شده چون مقابل کار انجام شده قرار گرفته بود، نخست درصدد نجات بوده است، به همین دلیل بلافاصله مراتب را به خانواده همسرش اطلاع داده و بدون اینکه منتظر کمک باشد خود را به همسرش رسانده و تلاش کرده است او را نجات دهد، بنابراین تقاضای برائت متهم را دارم. در ادامه جلسه نماینده پزشکی قانونی در جایگاه حاضر و شبهاتی که از سوی اولیای دم مطرح شده را برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده پاسخ داد.
قاضی تردست خطاب به اولیای دم گفت: با توجه به محتویات پرونده و انکار متهمه آیا حاضر هستید متهمه را در مقام انکار قسم دهید که اولیای دم حاضر نشدند. قاضی بار دیگر متهمه را به جایگاه فراخواند و برای آخرین بار اتهام او را تفهیم کرد که وی قسم خورد که همسرش خودکشی کرده است.
در ادامه قاضی ختم جلسه را اعلام و برای اعلام نتیجه با چهار مستشار وارد شور شد تا نتیجه را به زودی اعلام کند.