کد خبر: 200293
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۹:۱۶
پس از آنکه حرمت‌شکنان عاشورای حسینی در عملیاتی انتحاری در شهر کراچی پاکستان 44 تن از شیعیان را به شهادت رسانده و بیش از 100 نفر را زخمی کردند، مردم پاکستان دیروز (جمعه) در شهرهای مختلف این کشور دست به اعتصاب عمومی زدند.
به گزارش «جوان» مردم پاکستان در اعتراض به حمله انتحاری روز عاشورا که در خیابان محمد علی جناح رود شهر کراچی که منجر به شهادت 44 تن از شیعیان و زخمی شدن 100نفر از آنها شد، در شهرهای مختلف پاکستان بخصوص ایالت سند دست به اعتصاب عمومی زدند.
منابع خبری اعلام کردند شیعیان پاکستان به دعوت از رهبران مذهبی و سیاسی خود در این اعتصاب سراسری شرکت کردند تا از این طریق بی‌حرمتی به روز عاشورا را محکوم کنند.
رویترز در این باره نوشت: طالبان با پذیرش مسؤولیت انفجار مهیب روز عاشورا تهدید کرده است که به رفتار خود ادامه خواهد داد.
بنابر این گزارش بازارهای مرکزی، مغازه محلی مناطق مختلف در شهرهای ایالت سند به اعتصاب عمومی پیوستند.
حتی برخی از رهبران و پیروان اهل سنت در پاکستان این بی‌حرمتی مذهبی را نکوهش کرده و با شیعیان عزادار همصدا شدند.
رهبران «سنی کونسل» نسبت به حمله تروریستی به راهپیمایی روز عاشورا و پس از آن آتش‌سوزی به بازارهای عمده‌فروشی در شهرهای مختلف اعتراض کرده و اعتصاب عمومی اعلام کردند.
جنبش ملی متحده، حزب عوامی ملی و ائتلاف جعفریه از اعلام اعتصاب عمومی «سنی کونسل» حمایت کردند.
براساس این گزارش در شهر کراچی ادارات دولتی و مدارس و دانشکده‌ها باز است اما شهروندان به علت نبودن اتوبوس و ترافیک در خیابان‌ها نتوانستند به کار خودشان برسند.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار