کد خبر: 199971
تاریخ انتشار: ۰۸ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۴۱
سازمان‌های اروپایی خواستار تظاهرات در مقابل سفارت‌های مصر شدند
به گزارش جوان به نقل از الجزیره، صدها تن از مردم نیویورک روز گذشته در خیابان‌های منهتن شعارهای ضداسرائیلی سردادند. در قاهره نیز ده‌ها تن از اروپایی‌‌‌تباران در مقابل سفارت فرانسه و مقر سازمان ملل تجمع کردند و خواستار صدور مجوز ورود به نوار غزه شدند. در لندن و مقابل ساختمان سفارت رژیم صهیونیستی ده‌ها جوان انگلیسی که قصد ورود به سفارت این رژیم و اشغال آن را داشتند با برخورد پلیس مواجه شدند. همچنین تظاهراتی با همکاری جمعیت بریتانیایی همراهی با مردم فلسطین، ائتلاف «جنگ را متوقف کنید»، «جمعیت خلع سلاح هسته‌ای»، «انجمن اسلامی بریتانیا» و تعدادی از گروه‌های دانشجویی و سازمان‌های یهودی ضدصهیونیست در لندن برگزار شد.
در همین حال هزاران نفر از مردم پاریس پایتخت فرانسه با در دست داشتن پلاکاردهایی در محکومیت کشتار مردم غزه، خواستار پایان بخشیدن به محاصره غزه شدند. آنان همچنین سازش دولت فرانسه و مصر با رژیم صهیونیستی را محکوم کردند.
آتن پایتخت یونان شاهد تظاهرات صدها دانشجوی معترض به ادامه محاصره غزه بود.
در استانبول ترکیه نیز تظاهرات چند هزار نفری در همدردی با مردم غزه و محکومیت جنایت‌های رژیم‌ صهیونیستی برگزار شد.
احمد داوود اوغلو وزیر خارجه ترکیه طی سخنرانی خود در سفارت فلسطین در آنکارا گفت: نوار غزه دیگر نمی‌تواند به‌عنوان زندان باز یا نوعی محله یهودی‌نشین باقی بماند. اوغلو افزود: برای بازسازی غزه هیچ فرصتی موجود نیست و حتی یک سال پس از آغاز جنگ در نوار غزه همچنان این منطقه از نقطه‌نظر انسانی وضعیتی بحرانی دارد.
احزاب معارض مصر نیز مخالفت خود را با سیاست‌های دولت این کشور در ایجاد دیوار فولادی در مرزهای مصر و غزه اعلام کردند. اقدام مصر برای ادامه ساخت دیوار حائل فولادی در حالی ادامه می‌یابد که منابع آگاه و کارشناسان عرب این اقدام را در راستای منافع و دفاع از امنیت اسرائیل می‌دانند امری که امنیت ملی مصر را در اقدامی انتحاری با خطر جدی روبه‌رو خواهد کرد.
همچنین سازمان‌های اروپایی در اعتراض به ساخت دیوار فولادی خواستار برپایی تظاهرات در مقابل سفارت مصر در کشورهای اروپایی شدند.
سازمان‌های حقوقی و بشردوست اروپایی در اعتراض به اقدام قاهره در ساخت دیوار فولادی میان نوار غزه و مصر خواستار تظاهرات اروپایی‌ها در مقابل سفارتخانه‌های مصر در سراسر قاره اروپا شدند.
جنبش همبستگی اروپایی با ملت فلسطین طی بیانیه‌ای اعلام کرد که این سازمان‌ها بعدازظهر روز پنجشنبه تظاهراتی را در مقابل سفارت مصر در لندن برپا خواهند کرد و پس از آن تظاهراتی مشابه در مقابل سفارت مصر در کشورهای یونان، هلند، دانمارک، ایتالیا، سوئیس و سوئد برپا خواهد شد.
در بخش دیگر این بیانیه آمده است که هدف از برپایی این تظاهرات اعمال فشار بر مسؤولان مصر به منظور موافقت با ورود کاروان‌های امدادرسانی و بشردوست و حامیان خارجی آرمان فلسطین به نوار غزه است.
این مخالفت‌ها درباره محاصره غزه و سیاست‌های مصر در حالی صورت می‌گیرد که بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز گذشته وارد قاهره پایتخت مصر شد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار