کد خبر: 199575
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۷:۲۵
جوان آنلاین: این تصاویر مربوط است به بخش‌نامه‌ی آقایان میرحسین موسوی و عبدالله نوری، مبنی بر جمع آوری تصاویر و عکس‌های آقای منتظری از نهادها و ادارات و سازمان‌های دولتی. هیچ توضیح اضافی برای این بخش‌نامه‌ها لازم نیست، چون هر دوی آنها به خوبی گویا است. نکته اینجاست که صادر کنندگان این بخش‌نامه‌ها هر دو از مدعیان خط امام هستند. مخصوصا آقای موسوی که هنوز هم خودش را نخست وزیر امام می‌داند و منت آن سالها را بر سر مردم می‌گذارد.
از دو حال خارج نیست و شکل سومی هم وجود ندارد. مدعیان خط امام، یا هنوز به امام وفادارند و به دستورات و نصایح و سفارشات و وصیت‌نامه‌اش پایبندند و یا اینکه به مرور زمان به این نتیجه رسیده‌اند که بعضی از دستورات امام خمینی، اشتباه بوده و آنها را باید کنار گذاشت! اگر ادعا می‌کنند که هنوز به امام و خط امام وفادار هستند، پس چرا رفتار امروزشان چیز دیگری را نشان می‌دهد؟ و اگر بعضی تصمیمات امام را قبول ندارند، که با ادعای خط امامی بودن‌شان منافات دارد!این تناقض را چطور حل می‌کنند؟!.
معنای وفاداری به امام و خط امامی بودن فقط این نیست که هرکجا به نفعمان باشد، خودمان را یار و یاور همیشگی امام و فرزند محبوب و نخست وزیر امام بنامیم، اما وقت عمل که شد، عکس دستورات امام عمل کنیم و با دشمنان و مخالفانش متحد شویم!
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار