کد خبر: 199535
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۳۸۸ - ۱۰:۲۳
مردم ولایتمدار قم با انجام راهپیمایی به سمت بیت آیت‌الله العظمی نوری همدانی از مواضع این مرجع تقلید قدردانی خواهند کرد.
به گزارش فارس ، مردم شهید پرور و ولایتمدار استان قم در راستای هتک حرمت برخی افراد معلوم‌الحال در روز تشییع جنازه حسینعلی منتظری صبح امروز بار دیگر اقدام به برپایی راهپیمایی اعتراض آمیز کردند.
مردم انقلابی قم با تجمع در میدان روح‌الله و مقابل بیت امام خمینی(ره) به سمت بیت آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی حرکت کردند تا از مواضع ولایی این مرجع تقلید تقدیر کنند.
این مراسم از ساعت 10:30 امروز در میدان روح‌الله آغاز شده و با حرکت به سمت بیت آیت‌الله‌العظمی نوری همدانی ادامه یافته و با سخنرانی این مرجع تقلید به پایان خواهد رسید.
شرکت کنندگان در این راهپیمایی به سردادن شعارهای «مرجع انقلابی تشکر تشکر»، «جامعه مدرسین اقتدار اقتدار»، «روحانیت بیدار است، از فتنه‌گر بیزار است»، «این مزدور بی‌بی سی، مرجع انگلیسی، اخراج باید گردد» و «رهبرا از تو به یک اشاره، از ما به سر دویدن» پرداختند.
این تجمع و راهپیمایی سومین تجمع مردم ولایتمدار قم در راستای اعتراض به هتک حرمت به مقدسات توسط برخی از افراد در مراسم تشییع حسینعلی منتظری است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار