کد خبر: 199489
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۳
یک ژنرال بازنشسته رژیم صهیونیستی اعلام کرد که افشاگری مردخای وانونو، تکنسین هسته‌ای این رژیم به اهداف تل آویو در برخورد با دشمنانش کمک کرده است.
اوزی ایلام، رئیس سابق کمیسیون انرژی اتمی اسراییل (بین سال‌های 1986-1976) گفت که افشاگری‌‌های هسته ای وانونو به اهداف اسراییل کمک کرده و سبب ترس دشمنان تل آویو شده است.
وی گفت که این افشاگری‌ها توانایی رژیم اسراییل را در برخورد با دشمنان نشان داده است.
وی افزود: اطلاعاتی که وانونو به یک روزنامه انگلیسی داد متخصصین خارجی را به این نتیجه رساند که اسراییل مواد شکاف‌پذیری تولید کرده است.
این تکنسین هسته‌ای رژیم صهیونیستی، 22 سال پیش به اتهام افشای اطلاعات مربوط به برنامه‌‌های هسته‌ای رژیم صهیونیستی در دیمونا، از سوی موساد سازمان اطلاعاتی این رژیم از رم پایتخت ایتالیا ربوده و به اسراییل منتقل شد و پس از گذراندن 18 سال زندان در21 آوریل سال 2004 آزاد شد و تاکنون چندین بار کاندیدای دریافت جایزه نوبل صلح شده است و از چند کشور دیگر غربی از جمله فرانسه، انگلیس، ایرلند، سوئد و آمریکا درخواست پناهندگی کرده، لیکن درخواست وی رد شده است.
ایلام می‌گوید: من همشه بر این باور بودم که به او باید اجازه بدهیم تا برود. فکر نمی کنم که او در حال حاضر اطلاعات مهمی درباره دیمونا برای افشا کردن داشته باشد. ضمن اینکه او به سیستم بازدارندگی ما کمک و آن را تقویت کرد.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار