کد خبر: 199487
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۸۸ - ۱۸:۳۳
یک روزنامه غربی از عملیات‌‌های مخفی نیرو‌های آمریکایی در مناطق قبیله‌نشین پاکستان بدون اطلاع اسلام آباد خبر داد.
به نوشته روزنامه گاردین، نیرو‌های ویژه آمریکایی تاکنون چندین عملیات مخفی در مناطق قبیله‌نشین پاکستان انجام داده‌اند که این عملیات‌ها بخشی از جنگ مخفی آمریکا در این منطقه است.
در همین رابطه یکی از افسران سابق نیرو‌های سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) می‌گوید: فقط یکی از عملیات‌‌های مخفی تا کنون گزارش شده که البته زمان آن هم دقیقاً ذکر نشده است. این عملیات در فاصله زمانی 2003 تا 2008 انجام شده و در آن نیرو‌های ویژه آمریکایی با بالگرد در این منطقه پیاده شده، در مرز پاکستان و افغانستان مستقر شده و پس از انجام عملیات، منطقه را ترک کرده‌اند اما هیچگاه مقامات پاکستان از این عملیات و جزئیات آن مطلع نشدند. دولت پاکستان کاملاً از این عملیات بی اطلاع بوده و این یکی از مسائلی است که ما نمی توانیم به صورت رسمی درباره آن صحبت کنیم.
گادرین می‌نویسد: این عملیات‌های مخفی با هدف بازداشت و یا کشتن اعضای القاعده انجام می‌شود و به گفته برخی افراد آگاه تعداد آنها در سال‌‌های خیر افزایش یافته است.
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار