کد خبر: 1379190
تاریخ انتشار: ۲۲ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۴
6 منابع عراقی از بازداشت یکی از سرکردگان داعش در کرکوک در عملیات پیش‌دستانه اطلاعات نظامی این کشور خبر دادند.

جوان آنلاین: در یک عملیات پیشگیرانه و کیفی، نیرو‌های اطلاعات نظامی عراق «ابو ساهر»، یکی از برجسته‌ترین رهبران داعش در کرکوک را که به عنوان یک هدف با ارزش برای سرویس‌های امنیتی طبقه‌بندی شده بود، دستگیر کردند.

به گزارش ایسنا، به گزارش بغداد الیوم، این عنصر تروریستی در ناحیه «یایچی» در کرکوک و بر اساس ماده ۴/۱ قانون مبارزه با تروریسم بازداشت شد. نیرو‌های امنیتی پس از شناسایی محل اختفای وی، موفق به دستگیری او شدند.

بر اساس اطلاعات به‌دست‌آمده، ابوساهر پیش‌تر چندین مسئولیت را در ساختار موسوم به «ولایت عراق» داعش بر عهده داشته که از جمله آن می‌توان به فعالیت در «فرقه الیرموک» و «دیوان خدمات» در استان الانبار اشاره کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار