کد خبر: 1363990
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۵۸
جام‌جهانی بوکس؛ حذف سه نماینده ایران در روز نخست جام‌جهانی بوکس در چین با شکست و حذف سه نماینده ایران در گام نخست، آغاز به کار کرد.

جوان آنلاین: مرحله دوم جام‌جهانی بوکس در سال ۲۰۲۶ میلادی، از امروز به میزبانی گویانگ چین آغاز شده و ایران با پنج بوکسور در بخش مردان و دو نفر در بخش زنان در این رویداد شرکت کرده است.

به گزارش ایرنا، تیم ایران در روز نخست این پیکار‌ها سه نماینده داشت که همگی حذف شدند.

در وزن ۵۱ کیلوگرم بانوان، سوزان جونکی با مارتینا واسالو از ایتالیا روبه‌رو شد و در مبارزه‌ای یکطرفه و پس از سه راند، با حساب پنج بر صفر شکست خورد و حذف شد. این نخستین حضور بانوان بوکس ایران در مسابقات معتبر است.

در وزن ۷۰ کیلوگرم مردان، قاسم حمزه در گام نخست با فرانک از اسپانیا مصاف داد و با قبول شکست، از دور مسابقات کنار رفت.

در وزن +۹۰ کیلوگرم، امیر اسماعیلی بوکسور جوان کشورمان که امید زیادی به وی می‌رفت برابر پولیتوف از آلمان قرار گرفت و در مبارزه‌ای نزدیک، سه بر دو شکست خورد تا او نیز خیلی زود به کار خود پایان دهد.

فردا سه‌شنبه در ادامه این مسابقات و در وزن ۵۵ کیلوگرم، مهدی کاظمی به مصاف همدم از افغانستان می‌رود و در صورت پیروزی، ابراهیم نبیل از سوئد را پیش‌رو خواهد داشت.

در وزن ۷۵ کیلوگرم، محمد نورانی با کوین اسکات از سوئد روبه‌رو می‌شود.

برچسب ها: جام جهانی ، بوکس ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار