کد خبر: 1357897
تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۸
لاوروف: فشار غرب بر کشور‌ها برای خودداری از خرید نفت روسیه ناعادلانه است وزیر خارجه روسیه گفت: غرب به همه فشار می‌آورد و از آنها می‌خواهند که نفت روسیه را نخرند و این ناعادلانه است.

جوان آنلاین: «سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه شامگاه سه‌شنبه در گفت‌و‌گو با «آرتی ایندیا» گفت: «این‌ها روش‌های استعماری یا استعماری نوین هستند. می‌توانید آن را به روش‌های مختلفی توصیف کنید، اما ما در مورد روش‌های استثمار دیگران صحبت می‌کنیم.»

به گزارش ایسنا، وی خاطر نشان کرد: «کشور‌های غربی علاقه‌مندند که شما به جای تمرکز بر وظایف دیگر، مشغول دامن زدن به خصومت بین یکدیگر باشید. من به توسعه ادغام قاره‌ای اوراسیا اشاره می‌کنم. غرب اصلا چنین چیزی را نمی‌خواهد. غرب می‌خواهد قوانین خودش را در اوراسیا وضع کند. آنها انواع روابط چهارنفره، سه نفره و ... را ایجاد می‌کنند.»

وزیر خارجه روسیه در ادامه با بیان اینکه هند به توسعه همکاری نظامی ـ فنی با روسیه «علاقه‌مند» است، گفت: «این واقعیت که هند از همان ابتدا به همکاری نظامی ـ فنی بسیار علاقه‌مند بود، نقش مهمی نیز ایفا کرد. اساسا، حتی یک کشور غربی، برای مدت طولانی پس از استقلال هند، هم نخواست به هند در توسعه فناوری‌های نظامی‌اش کمک کند. البته، ما رابطه خود را به عنوان خریدار ـ فروشنده آغاز کردیم، اما اکنون فقط نمی‌فروشیم. ما کمتر و کمتر می‌فروشیم. در واقع، ما با هم تولید می‌کنیم.»

وی افزود: «ما با موشک‌های براهموس شروع کردیم، سپس به تفنگ‌های کلاشینکف روی آوردیم و اکنون تانک‌های T-۹۰ داریم که در هند تولید می‌شوند.»

وزیر خارجه روسیه تاکید کرد که روابط بین دو کشور از یک مشارکت به یک مشارکت راهبردی ویژه و ممتاز تبدیل شده است و ماهیت اقتصاد‌های روسیه و هند نیز به توسعه همکاری‌های دوجانبه کمک می‌کند.

برچسب ها: سرگئی لاوروف ، نفت ، روسیه
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار