کد خبر: 1357630
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۲
مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد کول توماس آلن مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را رد کرد.

جوان آنلاین: از ایندیپندنت، کول توماس آلن اتهامات مربوط به تلاش برای قتل دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا و تیراندازی به یک مامور سرویس مخفی در جریان مراسم شام انجمن خبرنگاران کاخ سفید را نپذیرفت.

به گزارش ایرنا، وکلای آلن از مک‌فادن، قاضی دادگاه منطقه‌ای آمریکا خواستند دست‌کم دو مقام ارشد وزارت دادگستری را به دلیل احتمال تعارض منافع از روند پیگرد قضایی کنار بگذارد؛ درخواستی که هنوز درباره آن تصمیم‌گیری نشده است.

بر اساس اظهارات جنین پیرو، دادستان ایالات متحده در واشنگتن، آلن که مهندس کامپیوتر و اهل تورنس در ایالت کالیفرنیا است، پیش از برگزاری مراسم وارد هتل هیلتون شده بود. او ابتدا در ۲۱ آوریل با قطار از ساحل غربی به شیکاگو سفر کرده و سپس در ۲۴ آوریل با قطار دیگری راهی پایتخت آمریکا شده بود.

دادستان آمریکا در واشنگتن گفت آلن هنگام حمله مجموعه‌ای از سلاح‌ها را به همراه داشت؛ از جمله یک شاتگان موسبرگ ۱۲ گیج پمپی، یک تپانچه نیمه‌خودکار کالیبر ۳۸ و دست‌کم سه چاقو و انواع تجهیزات دیگر.

در جریان این حادثه، یک مامور سرویس مخفی از ناحیه جلیقه ضدگلوله هدف یک گلوله قرار گرفت؛ رخدادی که مراسم سالانه و پرمخاطب انجمن خبرنگاران کاخ سفید را مختل کرد.

پیشتر، مقامات قضایی آمریکا اعلام کردند مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید روز دوشنبه به وقت محلی در دادگاه فدرال این کشور حضور خواهد یافت تا تفهیم اتهام شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار