کد خبر: 1353836
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۱۲
روسیه تناقض‌گویی آمریکا را علت شکست مذاکرات تهران-واشنگتن اعلام کرد یک مقام ارشد روسیه درباره علت شکست مذاکرات تهران-واشنگتن گفت: اظهارات شتابزده و متناقض زیادی از سوی آمریکا مطرح می‌شود.

جوان آنلاین: ریانووستی، میخائیل اولیانوف نماینده دائم روسیه در سازمان‌های بین‌المللی در وین با اشاره به عدم برگزاری دور دوم مذاکرات میان ایران و آمریکا در اسلام‌آباد افزود: به نظر می‌رسد روند مذاکرات به‌خوبی هماهنگ و سازمان‌دهی نشده است.

به گزارش ایرنا، وی درباره تناقض گویی‌های دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در فضای مجازی افزود: اظهارات شتاب‌زده و متناقض بسیار زیادی از سوی ایالات متحده مطرح می‌شود.

به گزارش ایرنا، اسماعیل بقایی سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران نیز در گفت‌و‌گو با شبکه بی‌بی‌سی گفت: تصمیمی (برای حضور در مذاکرات) گرفته نشد و دلیل آن کاملاً روشن است؛ به‌خاطر پیام‌های متناقضی که از سوی ایالات متحده دریافت کرده‌ایم.

وی افزود: موارد متعددی از نقض آتش‌بس رخ داده است. همان‌طور که می‌دانید، طی دو روز گذشته آنها به شناور‌های ایرانی حمله کرده‌اند، شهروندان ایرانی را در کشتی «توسکا» به گروگان گرفته‌اند و در عین حال به تهدید‌های خود از جمله تهدید به ارتکاب جنایات جنگی، نسل‌کشی و بمباران پل‌ها و نیروگاه‌های ما ادامه می‌دهند. این رفتار، رفتار کشوری نیست که واقعاً به یک روند دیپلماتیک جدی پایبند باشد.

ترامپ روز سه‌شنبه اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ (۲۱ آوریل ۲۰۲۶) اعلام کرد: به درخواست پاکستان، آتش‌بس با ایران را تا زمانی که پیشنهاد آنها (ایران) ارائه شود و مذاکرات به هر نحوی به نتیجه برسد، تمدید خواهم کرد.

ترامپ در چارچوب رویکرد فشار و زورگویی خود همچنین گفت: بنابراین، من به ارتش خود دستور داده‌ام که محاصره را ادامه دهد و از هر لحاظ دیگر آماده و توانمند باقی بماند.

آتش‌بس میان جمهوری اسلامی ایران و آمریکا و رژیم صهیونیستی پس از جنگ ۴۰ روزه رمضان که ۹ اسفند ۱۴۰۴ (۲۸ فوریه ۲۰۲۶) با ترور حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر شهید انقلاب اسلامی و جمعی از مسئولان آغاز شد، در ۱۹ فروردین‌ماه ۱۴۰۵ (۷ آوریل ۲۰۲۶) با هدف فرصت به راهکار‌های دیپلماتیک برای پایان دادن دائمی به جنگ به مدت ۲ هفته برقرار شد و اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ (۲۱ آوریل ۲۰۲۶) از سوی رئیس جمهور آمریکا به صورت نامحدود تمدید شد.

مذاکرات میان تهران - واشنگتن نیز ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۵ (۱۱ آوریل ۲۰۲۶) در اسلام آباد پاکستان به ریاست محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی ایران بر هیات ایرانی و نیز جی دی ونس معاون رئیس جمهور آمریکا بر هیات آمریکایی برگزار شد، اما بدون دستیابی به توافق به پایان رسید.

برچسب ها: روسیه ، آمریکا ، ایران
نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار