کد خبر: 1342452
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
شمخانی:
ایران برای پاسخ بازدارنده و مؤثر به هر اقدام خصمانه آماده است نماینده رهبر انقلاب در شورای دفاع گفت که جمهوری اسلامی ایران برای پاسخ بازدارنده و مؤثر به هر اقدام خصمانه‌ای آماده است.

جوان آنلاین: علی شمخانی، نماینده رهبر معظم انقلاب در شورای دفاع، در گفت‌وگو با شبکه المیادین اعلام کرد: «پیام ما کاملاً روشن است و هر اقدامی که نشانه نیت خصمانه از سوی دشمن باشد، با واکنشی متناسب، مؤثر و بازدارنده مواجه خواهد شد.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به ابعاد این پاسخ احتمالی افزود: «این پاسخ صرفاً محدود به یک حوزه یا جغرافیای خاص نخواهد بود و می‌تواند شامل هدف قرار دادن عمق کیان صهیونیستی نیز شود.»

شمخانی همچنین با رد محدود بودن سناریوهای تقابل به عرصه دریا تأکید کرد: «ما جغرافیای مواجهه را تنها به دریا محدود نکرده‌ایم و برای سناریوهای گسترده‌تر و پیچیده‌تر آمادگی کامل داریم.»

وی در ادامه اظهار داشت: ما مؤلفه‌های دفاع همه‌جانبه در منطقه را بیش از هر قدرت خارجی می‌شناسیم و بر همین اساس، دکترین دفاعی و تهاجمی خود را تدوین کرده‌ایم.

شمخانی تصریح کرد: طرح عملیاتی دشمن را شناسایی کرده‌ایم و اشراف کامل بر آن داریم و در زمان مناسب، ضربات خود را به نقاطی وارد خواهیم کرد که این طرح را «خفه» می‌کند.

وی افزود: در صورت لزوم، جمهوری اسلامی برای دفاع از امنیت ملی و تمامیت ارضی خود به گزینه‌هایی اساسی‌تر و مؤثرتر متوسل خواهد شد.

نماینده رهبری در شورای دفاع خاطرنشان کرد: مسئولیت مستقیم نتایج بر عهده طرفی خواهد بود که با نمایش قدرت، دچار توهم شکستن اراده ملت ایران است.

شمخانی افزود: گسترش اجتناب‌ناپذیر جنگ به‌گونه‌ای که کشورهای منطقه را نیز در بر بگیرد، باید امروز به نگرانی مشترک همه طرف‌ها تبدیل شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار