وزارت اطلاعات در اطلاعیهای از با همکاریهای موثر مردمی و انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی و بازداشت شماری دیگر از عناصر اصلی معرکه گردان اغتشاشات چند روز گذشته در تهران خبر داد. جوان آنلاین: وزارت اطلاعات در اطلاعیهای از همکاریهای موثر مردمی و انجام اقدامات اطلاعاتی و شناسایی و بازداشت شماری دیگر از عناصر اصلی معرکه گردان اغتشاشات چند روز گذشته در تهران خبر داد.
به گزارش فارس، در این اطلاعیه آمده است: این به اصطلاح لیدرهای تخریبگر به اماکن عمومی، مذهبی و نیروهای حافظ امنیت در هفت نقطه تهران (شهرک اکباتان، خیابانهای فردوس، شهید لشگری، فلکههای اول و دوم صادقیه، چهارراه کوکاکولا در خیابان پیروزی و محله ابوذر) به اقدامات تخریبی و ترور پرداخته بودند.
وزارت اطلاعات در این بیانیه آورده است: آتش زدن مسجد امام صادق در فلکه اول صادقیه و مسجد جامع ابوذر، به شهادت رساندن ۲ تن از بسیجیان منطقه ۱۳ و مسدود کردن بزرگراه شهید لشگری از جمله اقدامات این لیدرهای خرابکاری و ترور بود.
اطلاعات تکمیلی متعاقبا به اطلاع ملت شریف ایران خواهد رسید.