کد خبر: 1338296
تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۳
۵۰۰۰ مسجد، میزبان اعتکاف دانش‌آموزی وزیر آموزش و پرورش گفت: نزدیک به ۵ هزار مسجد در سراسر کشور میزبان اعتکاف دانش‌آموزی بوده و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در این مراسم معنوی حضور داشته باشند که نشان‌دهنده استقبال چشمگیر نسل نوجوان از فعالیت‌های دینی و تربیتی است.

جوان آنلاین:علیرضا کاظمی، وزیر آموزش و پرورش، ظهر امروز یکشنبه ۱۴ دی‌ماه ۱۴۰۴، با حضور در مراسم اعتکاف دانش‌آموزان در فاطمیه بزرگ تهران، نماز ظهر و عصر را به همراه معتکفین اقامه کرد.

به گزارش ایسنا، کاظمی در این مراسم، اعتکاف را مجموعه‌ای کامل از فرصت‌های تربیتی، عبادی، اجتماعی و اخلاقی توصیف کرد و گفت: اعتکاف زمینه‌ساز خودشناسی، تقویت ارتباط با خدا و تمرین مهارت‌هایی، چون نظم، مسئولیت‌پذیری، ایثار و همیاری است که نقش مهمی در شکل‌گیری مسیر زندگی دانش‌آموزان دارد.

وی با اشاره به مشارکت گسترده دانش‌آموزان در مراسم اعتکاف امسال، افزود: نزدیک به ۵ هزار مسجد در سراسر کشور میزبان اعتکاف دانش‌آموزی بوده و پیش‌بینی می‌شود بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز در این مراسم معنوی حضور داشته باشند که نشان‌دهنده استقبال چشمگیر نسل نوجوان از فعالیت‌های دینی و تربیتی است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، وزیر آموزش و پرورش در پایان با قدردانی از مربیان، معلمان، مدیران مدارس و دستگاه‌های اجرایی دخیل در برگزاری این مراسم، برای دانش‌آموزان آرزوی توفیق، سلامتی و موفقیت کرد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار