کد خبر: 1338004
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
۲۰ نفر در جریان اغتشاشات شب گذشته کوهدشت دستگیر شدند دادستان عمومی و انقلاب کوهدشت، گفت: ۲۰ نفر در جریان اغتشاشات شب گذشته این شهرستان دستگیر شدند.

جوان آنلاین: کاظم نظری در سخنانی، اظهار داشت: در پی اغتشاشات اخیر و اقدامات خرابکارانه از جمله سنگ‌پرانی به سمت مأمورین، ۱۳ مأمور زخمی شدند، یک بسیجی بر اثر جراحات شدید به شهادت رسید و نزدیک به ۲۰ نفر دستگیر شدند.

به گزارش مهر، وی با اشاره به اغتشاشات اخیر در این شهرستان، اظهار کرد: در جریان این حوادث، برخی افراد با سردادن شعار‌های ساختارشکنانه و انجام اقدامات خرابکارانه از جمله سنگ‌پرانی به سمت مأمورین انتظامی، موجب بروز بی‌نظمی شدند. در این حوادث ۱۳ نفر از مأمورین مجروح شدند و یک بسیجی پس از ایراد جراحت شدید به شهادت رسید. همچنین نزدیک به ۲۰ نفر از عوامل اغتشاش دستگیر شده‌اند.

دادستان عمومی و انقلاب کوهدشت، افزود: با اقدامات قاطع دستگاه قضائی و همکاری نهاد‌های اطلاعاتی، امنیتی و انتظامی، اوضاع شهرستان هم‌اکنون آرام است و تدابیر لازم برای استمرار امنیت اندیشیده شده است.

نظری، عنوان کرد: همکاران قضائی به‌صورت کشیک و شبانه‌روزی در دادسرا مستقر هستند و تعامل لازم با دستگاه‌های مسئول برقرار است.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار