کد خبر: 1327312
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۵
پرداخت جرایم طرح ترافیک قسطی شد جرایم ورود ورود غیرقانونی به محدوده طرح ترافیک ۴۹۲ هزار تومان است، مدیران شهری می‌گویند که شهروندان باید اینترنتی ثبت‌نام کنند.

جوان آنلاین: خودروهایی که به‌صورت غیرمجاز وارد محدوده طرح ترافیک می‌شوند، ۴۹۲ هزار تومان جریمه می‌شوند.

مدیرعامل سازمان حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران پوریا علیمردانی می گوید که مردم می‌توانند جرایم خود را قسطی پرداخت کنند.

بر اساس مصوبه شورای شهر تهران از ابتدای سال، رانندگانی که قصد ورود به محدوده طرح ترافیک را دارند باید حتماً در سامانه شهرزاد روزهای مدنظر را برای ورود به این محدوده رزرو کنند.

سازمان حمل‌ونقل ترافیک شهر تهران اعلام کرد که بخشیده‌شدن جریمه‌ها تنها با حکم دادگاه و حکم شورای شهر تهران امکان‌پذیر است همچنین ا پلاک خوانی الکترونیکی اگر جریمه‌ای به‌اشتباه برای فرد دیگری منظور شده باشد از فهرست جریمه‌های او خارج می‌شود.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار