جوان آنلاین: مسابقات کشتی فرنگی قهرمانی جهان از امروز پنجشنبه در مرحله یک چهارم پیگیری شد.
به گزارش فارس، در وزن ۵۵ کیلوگرم پیام احمدی پس از استراحت در دور نخست، در دور دوم با اولان موراتبیک اولو از قرقیزستان کشتی گرفت که با برتری ۹ بر صفر توانست به یک چهارم راه پیدا کند. وی با نتیجه ۸ بر صفر آرتیو دلینانیو از مولداوی را شکست داد تا راهی نیمهنهایی شود.
در وزن ۷۷ کیلوگرم علیرضا عبدولی پس از استراحت در دوره نخست، در دور دوم با مارکوس سانچز از اسپانیا کشتی گرفت که با برتری ۵ بر صفر راهی یک هشتم شد. وی در مصاف با ماکساتبک از قرقیزستان با احرای فنون زیبا حریفش را ۶ بر صفر مغلوب کرد. عبدولی یکچهارم نهایی سلیمانوف از جمهوری آذربایجان را پیش رو داشت که ۳ بر یک برد و به نیمهنهایی رفت.
در وزن ۸۲ کیلوگرم غلامرضا فرخی در دور اول به مصاف شین جی لی از چین رفت که با برتری ۹ بر صفر راهی دور بعد شد. وی در دور دوم با اریک زیلواسی از مجارستان پیکار کرد و ۸ بر صفر به برتری رسید و به یک چهارم راه یافت. وی در این مرحله در یک دقیقه حریف سوئیسی خود را ۹ بر صفر برد تا به نیمهنهایی راه یابد.
در وزن ۱۳۰ کیلوگرم امین میرزازاده پس از استراحت در دور اول در دور دوم با مارکو کوسویچ از کرواسی سرشاخ شد که توانست حریفش را ۸ بر صفر شکست دهد و راهی یک چهارم شود. وی در این مرحله با کاسمانه از فنلاند سرشاخ شد که با نتیجه ۳ بر ۴ و ضربه فنی به برتری رسید و راهی نیمهنهایی شد.