کد خبر: 1312522
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۳
خبر کمبود برنج تکذیب می‌شود انجمن تامین کنندگان و تولیدکنندگان برنج ایران اعلام کرد: در شرایطی که بازار برنج رو به تعادل است و قیمت‌ها روند کاهشی دارد، هرگونه اخبار مربوط با کمبود برنج در بازار تکذیب می‌شود.

جوان آنلاین: انجمن تامین کنندگان و تولیدکنندگان برنج ایران، در اطلاعیه‌ای کوتاه در واکنش به مطالبی در فضای مجازی درباره کمبود برنج در آینده با صدور اطلاعیه ضمن تکذیب این موضوع، اعلام کرد: در شرایطی که بازار برنج رو به تعادل است و قیمت‌ها روند کاهشی دارد، برخی در پی سیاه نمایی در بازار این کالا هستند.

به گزارش تسنیم، با توجه به اینکه این اظهارات نادرست به رئیس انجمن تامین کنندگان و تولیدکنندگان برنج نسبت داده شده است، پیگیری قضایی این موضوع را حق خود می‌دانیم. لازم به ذکر است براساس اعلام مسولان وزارت جهادکشاورزی امسال ۱.۶ الی ۱.۸ میلیون تن برنج در کشور تولید و با توجه به نیاز کشور به ۳.۲ میلیون تن برنج، ۱.۴ تا ۱.۶ میلیون تن کسری برنج کشور باید از محل واردات تأمین شود.
۳۰ هزار تن برنج وارداتی از گمرک بوشهر به بازار کشور رسید

بنابر این گزارش با ورود به فصل برداشت برنج داخلی و باز شدن مسیر واردات این محصول، قیمت انواع برنج در بازار کاهش محسوسی داشته است و به نظر می‌رسد این روند ادامه دارد.

نظر شما
جوان آنلاين از انتشار هر گونه پيام حاوي تهمت، افترا، اظهارات غير مرتبط ، فحش، ناسزا و... معذور است
captcha
تعداد کارکتر های مجاز ( 200 )
پربازدید ها
پیشنهاد سردبیر
آخرین اخبار